Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W firmie,której ja wysyłam też nikt nic nie waży,nie mierzy...odbierają z mieszkania, a płacę 18,44.Korzystałam wielokrotnie,ci,którym poleciłam też byli zadowoleni.Cena super,dostawa niezawodna i nigdy z przesyłką nic się nie stało.
Dzięki Ci Bożena321 za konkrety. Myślę, że w dobie konkurencji rynkowej bez trudu można znaleźć tańszą ofertę. Zresztą ostatnio Poczta podwyższyła ceny za listy i paczki, więc chyba odpada z tej konkurencji, jako najdroższa
Pozdrawiam i życzę dobrych i tanich wyborów.
Dlaczego drogo ja płacę 17...do 20 zł...za 14 kg...
Tylko jak wysyłam dwie walizki...na wakacje..to płacę ok.40 zł...
W jedną stronę wysyła mi zięć...DHL -em...to nie wiem ile płaci...ale tez zawsze jest na miejscu...
Nie wiem kto tak mówi że drogo...