Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Re: Kołobrzeg-Niwa od 28.11 2015

Post autor: medi »

Turnus za sto złotych polskich :shock: :?: To ja tam do pracy czy na wypoczynek mam jechać :?: :twisted:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Sto złoty na pierwszy dzień a dalej będziemy kombinować :) Najważniejsze to przyjechać ;)
forumowicz

medi pisze:Turnus za sto złotych polskich :shock: :?: To ja tam do pracy czy na wypoczynek mam jechać :?: :twisted:
Medi :kwiat: moją świnkę też oskubali i nawet złotóweczki nie zostawili :twisted: ...o zgrozo :shock: ...ale co tam :roll: ...usiądziemy na deptaku z karteczką, że zbieramy na waciki i może się uda ;) :lol: :lol: :P
forumowicz

Ach te Wasze świnki skubane ;)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

ruda pisze:
medi pisze:Turnus za sto złotych polskich :shock: :?: To ja tam do pracy czy na wypoczynek mam jechać :?: :twisted:
Medi :kwiat: moją świnkę też oskubali i nawet złotóweczki nie zostawili :twisted: ...o zgrozo :shock: ...ale co tam :roll: ...usiądziemy na deptaku z karteczką, że zbieramy na waciki i może się uda ;) :lol: :lol: :P
To od razu napiszmy że na piwo :P
helga76
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 wrz 2015 17:21

Post autor: helga76 »

Witam! Mam pytanko czy ktoś wybiera się do Niwy od 17.10 do 06.11 z województwa lubelskiego!
forumowicz

Helga jeszcze mamy trochę czasu do wyjazdu to pewnie ktoś się odezwie :) najwidoczniej jeszcze mało osób wyjeżdżających wie o tym forum lub nie chcą się ujawnić ;)Na miejscu i tak okazuje się ,że jest sporo osób z którymi można miło spędzić czas :D Trochę inicjatywy od siebie i turnusik zleci i zaśpiewamy ,,Pożegnania nadszedł czas''
MUCZEK62
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 13:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: MUCZEK62 »

wejdź helga na NIWA od 17. 10 2015
helga76
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 wrz 2015 17:21

Post autor: helga76 »

Byłam ! Ale nie ma zainteresowania może jeszcze nie wiedzą że jadą. Zawsze jest lepiej podróżować z kimś niż samej!
forumowicz

Z mojego doświadczenia wynika ,że na post o danym terminie wyjazdu do konkretnego sanatorium odpowiada tylko kilka osób a już na miejscu poznajemy bardzo miłe towarzystwo :D Tym razem pewnie też tak będzie, pozytywne nastawienie najważniejsze ;) bo czekamy na to cały roczek
ODPOWIEDZ