Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
witam
mam jeszcze jedno pytanko . o której najlepiej dojechać żeby pozałatwiać wszystkie sprawy związane z meldunkiem itd.
dzwoniłem to gościu powiedział że mam dojechać do 22-giej
i mam dylemat
pozdrawiam
wiesio43
Mirabella pisze:Bo to prawda....godzina nie jest ważna.
Warto być ok południa....możesz wybrać pokój.
Psinco prawda, byłem jako drugi o 6,30 rano i udało mi się załatwić tylko parking w przeciwieństwie do innych, reszta tak jak pokoje była już z góry ustalona
witam
wnioskuję że niema sensu się śpieszyć ????
jak się zamelduję o 20-tej to wystarczy ,jeszcze będzie jasno żeby zaparkować i spokojnie pokoik jakiś spacer
na przykład do piekiełka na setkę lepiej będzie się spało
pozdrawiam
wiesio43
witam
oni chyba mnie nie lubią !!!!!! dostałem pokój 2 jkę i siedzę sam w nim ,niema do kogo gęby otworzyć , wszystką wódę wypiłem w 2 dni a miałem litra,na śniadanie zaspałem w 1-szy dzień dobrze że mam neta i kontakt ze światem
może za parę dni jak obczaję co i jak ,i z kim to będzie lepiej.byłem zobaczyć na dancingach w zdrojowym i w piekiełku :masakra w pierwszym dziadki w garniakach a w drugim sami faceci wypiłem po lufce i na ranczo
pozdrawiam
Witam, Wiesio nie sciemniaj w Lądku zawsze była bogata mieszanka wiekowa, a ty widocznie jesteś abstynentem bo ciągle piszesz o alkoholu, nie wiem z jakiego jesteś skierowania, ale wydaje mi się że prowokujesz żeby sobie pogadać- pozdrawiam i miłego Lądka życzę bo on taki jest
Witaj Andrzejku1955!
Jeśli chodzi o środki transportu, to nie jest najlepiej, ale wszystko na dobrej drodze
Co do kontaktów...bardzo pożądane
Pozdrawiam!