Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Eluniu ja tylko tak zaproponowałam( bo tylko ten weekend mam wolny )
ale to nie jest przeszkodą abyście się spotkały w innym terminie
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Peoniu to tylko ja na parę dni wpadam a reszta całe 21 dni do dyspozycji .Spokojnie ustalą terminy i myślę że nie jeden .Szkoda tylko że Ciebie nie uda mi się poznać.17 muszę być koniecznie w pracy ale jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze
Szanowne Zamieszane Towarzystwo Wy się zastanówcie i podajcie dokładnie te daty bo nie będę na Was czekał tam cały....tydzień wprawdzie w towarzystwie Marlenki zapewne wcale bym się nie....nudził
wiesniaczkaela pisze:Ale numer, mnie też się popitoliło a na dodatek chciałam kupić bilet do Krakowa
i ja to kupiłam i jeszcze przytakiwałam ochoczo
... a do Krakowa możesz przyjechać, pojedziemy wtedy razem do Ciecha
Ok to teraz na serio Kto chce przyjechać do Ciechocinka 15 - 16 października?
andrzej1955 pisze:Szanowne Zamieszane Towarzystwo Wy się zastanówcie i podajcie dokładnie te daty bo nie będę na Was czekał tam cały....tydzień wprawdzie w towarzystwie Marlenki zapewne wcale bym się nie....nudził
Andrzejku przyjedź nawet na 2 tygodnie zaopiekuję się Tobą
Jędruś ja jestem ostatnio lekko zakręcona i mam zamiar się odkręcić w Ciechu w terminie od 8 od południa do 16 do południa oczywiście pazdziernika roku pańskiego 2016
andrzej1955 pisze:Szanowne Zamieszane Towarzystwo Wy się zastanówcie i podajcie dokładnie te daty bo nie będę na Was czekał tam cały....tydzień wprawdzie w towarzystwie Marlenki zapewne wcale bym się nie....nudził