Sanatorium Wital w Gołdapi

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
woytek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2012 17:41
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 9

Re: Sanatorium Wital w Gołdapi

Post autor: woytek »

gregor72 pisze:Mam skierowanie na 20.07 jadę pierwszy raz ....
to jest nas dwóch pierwszaków :lol: ja zadokuje tam 18.07
gregor72
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 23 cze 2013 11:26
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: gregor72 »

Woytek to już będziesz w temacie jak dojadę.Może wprost wprowadzisz mnie w tajniki ośrodka ?
Awatar użytkownika
woytek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2012 17:41
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: woytek »

gregor72 pisze:Woytek to już będziesz w temacie jak dojadę.Może wprost wprowadzisz mnie w tajniki ośrodka ?
Ok.mówisz i masz ;)
Agnes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2011 11:27
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Agnes »

grzegorzgg67 pisze:Agnes, moja żona tak samo mówi o Gołdapi/super zabiegi, pełen profesjonalizm i organizacja/. Ja niestety pod koniec lipca wyruszam do Międzywodzia i to będzie
chyba tylko strata 18 dni urlopu. Pozdrawiam.
No to szczerze współczuję Międzywodzia :!: Byłam w ośrodku Perła i powiem Ci, że tam to jest dopiero masakra z rehabilitacją. Zero rozrywki, zero zebrania informacyjnego :x Jedyne co mi tam odpowiadało to jedzonko i pokój z darmowym TV i czajnikiem :lol: A rozrywki zapewnialiśmy sobie sami :D Ja byłam na przełomie czerwca i lipca i myślę, że jak będziesz miał dobrą ekipę to dasz radę :twisted:
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Post autor: p-siak »

Ja też do Perły jadę. Dam radę, trochę jestem samotnikiem, trudno się ze mną dyskutuje. Jest plaża, Międzyzdroje,Dziwnów-tutaj byłem w wojsku/1989-1990/.
Agnes pozdrawiam i dziękuję za wsparcie.
martagral
Na forum od: 29 cze 2013 18:21
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: martagral »

Witam wszystkich,
mam dostać skierowanie do sanatorium Wital w Gołdapi, jestem po operacji kręgosłupa z niedowładem kończyn dolnych,
w związku z tym mam problem z poruszaniem się,
mam prośbę czy możecie napisać czy na zabiegi trzeba daleko chodzić, jaka sieć komórkowa najlepiej działa w pokojach?
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
El Kopyto
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 cze 2013 11:55

Post autor: El Kopyto »

Na zabiegi najdalej około 50m. Jezeli chodzi o sieć to tylko Play,ja rozmawiałem z pokoju,a reszta musiała szukac na zewnatrz przy budynku głównym ;)
martagral
Na forum od: 29 cze 2013 18:21
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: martagral »

El Kopyto, czy możesz napisać więcej aktualnych informacji.
Z góry dziękuję :)
Awatar użytkownika
El Kopyto
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 cze 2013 11:55

Post autor: El Kopyto »

martagral pisze:Witam wszystkich,
mam dostać skierowanie do sanatorium Wital w Gołdapi, jestem po operacji kręgosłupa z niedowładem kończyn dolnych,
w związku z tym mam problem z poruszaniem się,
mam prośbę czy możecie napisać czy na zabiegi trzeba daleko chodzić, jaka sieć komórkowa najlepiej działa w pokojach?
Pozdrawiam
Leniwy jestem nie chce mi sie pisać :cry: Bedziesz zadowolona ze wszystkiego ;) :P
Sport
Na forum od: 04 wrz 2013 16:20

Post autor: Sport »

Witam Wszystkich...
Jestem przerażony. Dostałem skierowanie z ZUS na kilkutygodniowy pobyt w Gołdapi.
Jestem trzydziestoparolatkiem, który większość życia spędził w klubach nocnych wielkich miast. Taki mam zawód ale jest on zgodny z moją osobowością. Lubię imprezować i tyle :)
Przeczytałem to co piszecie i juz mi się chce płakać :-(
Pozwólcie, że dopytam i z góry dziekuję za odp...
- Czy są tam osoby w wieku 35 - 40 lat ? Jaki stanowią procent ogółu?
- Czy muszę być z kimś w pokoju? A może można dopłacić i być solo???
- Czy muszę uczestniczyć w tych terapiach (w sensie wszystkich) ? Co jeśli coś pominę?
- Czy oprócz tej klubo-kawiarni jest w promieniu 50 km miejsce gdzie mozna poimprezować w cywilizowanych warunkach przy współczesnej muzyce ale nie Disco polo? :-P
- Czy w okolicach października 2013 wybiera się ktoś równie pozytywnie zakręcony jak ja? Chodzi o to, żebysmy we dwójkę rozkręcili klimaty w tej miejscówce :-D
Będę miał samochód wiec może jakiś plan gry z udziałem okolicznych miejscowości???

Z góry dziekuję za odp.
ODPOWIEDZ