Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj Anula jak nastrój przed wyjazdem ,wszystko spakowane a jak czegoś zapomnisz, zawsze można dokupić jest gdzie .Czekam na świeże wiadomości z Wojskowego Szczęśliwej podróży
Cześć Smerfetka jade właśnie na ostatnie zakupki ,niby też spakowana jestem ale zawsze coś.....muszę dołożyća ze będę odwieziona samochodem to mogę upychać.Odezwie się na miejscu jak ogarnę wsio.Wyjazd jutro o 7 może wczesniej ...długo będę musiała poczekać ale jestem tak zmuszona.Dzięki
Cześć kochaniAnula od 7 rano rozchwytywana między pokojami rehabilitacjipo obiadku chwilkę dla słoninki i spacer w miasto.Aaaaaa wieczorem....rehabilitacja taneczna☺☺także w pokoju to ciężko mnie zastać