sanatorium NIWA KOŁOBRZEG
-
dorota05
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 05 sie 2014 09:13
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 0
Re: sanatorium NIWA KOŁOBRZEG
-
Krzysio010
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 13 wrz 2015 13:01
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 7
Znam takich co marzą o tym, żeby przejechać się Pendolino, ale Tobie powinno być wszystko jedno, byle do Kołobrzegumedi pisze:Słoneczko chętnie bym pojechała,ale Pendolino do Kołobrzegu nie dojeżdża![]()
-
forumowicz
To może masz ten sam turnus co Walentinodorota05 pisze:Witam!Widzę ,że Niwa ma same pozytywne opinie czyli jestem szczęściarą bo się załapałam na turnus od 7listopada
-
forumowicz
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Ja bym tam nawet na rowerze dojechała byle Jaśnie Oświecona Instytucja -KRUS dała papierek zezwalający na 21-dniowy pobyt w tym "Raju "Krzysio010 pisze:Znam takich co marzą o tym, żeby przejechać się Pendolino, ale Tobie powinno być wszystko jedno, byle do Kołobrzegumedi pisze:Słoneczko chętnie bym pojechała,ale Pendolino do Kołobrzegu nie dojeżdża![]()
![]()
-
MUCZEK62
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2013 13:02
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
Witaj!walentino pisze:W sumie to się już zdecydowałem ale mam pewne wątpliwości . Po pierwsze kocham góry natomiast za morzem niezbyt przepadam zwłaszcza w listopadzie. Po drugie nigdy nie byłem w sanatorium a opinie osób które znam a które bywały w uzdrowiskach są skrajnie odmienne .Co do zabiegów nie mam wątpliwości że będą OK bo na co dzień korzystam z różnych zabiegów fizjoterapełtycznych w mojej okolicy i zawsze mi pomagają (choruję na kręgosłup) , natomiast chciałbym wiedzieć jak wygląda całokształt pobytu w sanatorium a zwłaszcza w Niwie na turnusie KRUS-owskim . Ile czasu zajmują zabiegi co można robić poza zabiegami w jakich godzinach można opuszczać ośrodek jaka jest średnia wieku kuacjuszy na takim turnusie (sanatoria kojarzą mi się z seniorami do których mam szacunek jednak chyba bym miał problem z wkomponowaniem). Jeśli to możliwe to proszę o rozwianie moich wątpliwości ale szczere.
Pozdrawam
Nie wiem jak na Twoim turnusie(2) ale na pierwszym będzie 50 osób z NFZ I 10 na komercji,więc z przedziałem wiekowym może być rożnie.
Z moich doświadczeń wiem że 60lat na turnusie KRUS to rzadkość