Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziewczyny myślę że ciągłe bycie na diecie, może doprowadzić nas do załamania albo nawet depresji, bo w końcu ile można być na diecie...a może trzeba to inaczej nazwać aby mózg bardziej na wesoło to odbierał o jak sobie tylko pomyślę że od jutra ...dieta mż bo sukienka pęka w szwach to już mi uśmiech schodzi z buźki
eluunia pisze:Dziewczyny myślę że ciągłe bycie na diecie, może doprowadzić nas do załamania albo nawet depresji, bo w końcu ile można być na diecie...a może trzeba to inaczej nazwać aby mózg bardziej na wesoło to odbierał o jak sobie tylko pomyślę że od jutra ...dieta mż bo sukienka pęka w szwach to już mi uśmiech schodzi z buźki
Ty Elunia idź do sklepu i kup sobie nową kieckę i ...uśmiech będzie jeszcze szerszy
Medi jak zobaczę na karteczce numer 44 to dopiero się uśmieje ...ale może masz rację zakupy poprawiają humor a tu się spala tłuszczyk ...a jak jeszcze pochodzę w taki upał to dieta cud będzie ...miłej niedzieli ...
Po dwutygodniowej diecie miałam się dziś zważyć i ...zapomniałam ,ale o zjedzeniu lodów zrobionych własnoręcznie przez siostrzeńca mojego małża to nie zapomniałam Były pyyyycha