Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam, pogoda zrobiła się typowo barowa i kufelkowa- Grzane z sokiem malinowym i pod ....kołderkę- to chyba damski przepis ale teraz chyba bardzo aktualny
Słusznie prawisz Andrzeju. Ty bardziej, że niektóre "Bary" i "Knajpki" serwują piwo zmrożone, wręcz zamrożone. Brrr... angina ew. zapalenie gardła murowane. Piwo powinno mieć temperaturę uzależnioną także od warunków zewnętrznych.
Witam, jeszcze jedno- zależy co komu smakuje niech tak sobie smakuje- kobietki lubią słodycze nawet w....piwie, ja jestem zwolennikiem zimnego- póki co jeszcze mi nie zaszkodziło, co nie znaczy żeby dla rozgrzania nie wypić złamanego z sokiem
Nie, nie, to chyba nie jest Violet Co prawda nie znamy się jeszcze, ale nie tak sobie wyobrażam VIOLETA. Jak tu z takim zatańczyć? Mam za krótkie ręce....