Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
Dla mnie jazda rowerem to wielka przyjemność.Czuję się wtedy wolnym człowiekiem, tylko ja , rower i przepiękne widoki.Pełen relaks.
Wybieram mniej uczęszczane trasy.
Rower na kręgosłup? Tego nie słyszałam, a leczę się na plecy od dziecka. Lekarze raczej zalecali mi basen, nie rower. Rower za to mam z innej przyczyny polecany, mianowicie z powodu dysplazji bioder.
Hm.... od lat jezdze na rowerze. Dwa lata temu polamalem staw kolanowy (wywrotka na chodniku), peknieta rzepka, 2 miesiące gipsu, dobry zrost tkanki kostnej, poteem rehabilitacja stacjonalna i fizykoterapia - prady, laser, pole magnetyczne cale lato 2017 i jesień. Cały czas te cwiczenia wsponagałem jazda na rowerze