Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
rene
Na forum od: 10 lip 2011 21:53

Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Post autor: rene »

Witam. Mam pytanie, czy może ktoś jedzie samochodem na turnus od 22 lipca z Lublina lub okolic? Jeśli tak, to proszę o kontakt na adres e-mail: [email].pl lub nr tel. 503 085 869. Pozdrawiam. Renata
rene
Na forum od: 10 lip 2011 21:53

Post autor: rene »

...a jeśli nie samochodem to czy z Lublina lub okolic ktoś jedzie na turnus od 22 lipca? to pociągiem zawsze raźniej, nie wiem jeszcze o której bo nie sprawdzałam połączeń
Majoreczka50
Na forum od: 13 lip 2011 22:49

Post autor: Majoreczka50 »

Dobry wieczór! Raczej małe mam szanse na pozytywną odpowiedź, ale chciałam zapytac, czy jest może ktoś, kto jedzie na turnus od 17 sierpnia i jest z Dolnego Śląska???
kropek
Na forum od: 15 lip 2011 19:28

Post autor: kropek »

Witam!!! Wyjeżdżam na turnus od 22 lipca z okolic Bytowa, jadę własnym samochodem, mogę kogoś zabrać. Proszę o kontakt
Mareks
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2011 23:10

Post autor: Mareks »

Witam.
Ile dni trwa turnus-pobyt w tym sanatorium ?
Pozdrawiam
WandaWeronika
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 14 kwie 2011 18:30

Post autor: WandaWeronika »

Mareks pisze:Witam.
Ile dni trwa turnus-pobyt w tym sanatorium ?
Pozdrawiam
turnus trwa 24 dni, miłego pobytu!
luka84
Na forum od: 27 lip 2011 20:44

Post autor: luka84 »

witam,wyjezdza do Sobieszewa na turnus od 11.09,gdyby ktoś samochodem jechał z okolic Warszawy proszę o kontakt,pozdrawaim
AniaM
Na forum od: 04 sie 2011 14:28

Post autor: AniaM »

Witam, dostałam skierowanie do sanatorium w sobieszewie na dzień 17 sierpnia 2011 roku. Czy ktoś by się wybierał samochodem z okolic warszawy do tego sanatorium na ul. falowej 4? I czy miałby miejsce wolne, to się dorzucę do paliwa. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam i do zobaczenie w ten dzień.
teresach3
Na forum od: 02 wrz 2011 13:30

Post autor: teresach3 »

Witam, dostałam skierowanie do sanatorium w sobieszewie na dzień 11 wrzesnia 2011 roku. Czy ktoś by się wybierał samochodem z okolic warszawy bądź Lublina albo Białej Podlaskiej do tego sanatorium na ul. falowej 4? I czy miałby miejsce wolne, to się dorzucę do paliwa. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam i do zobaczenie w ten dzień.
rafalkocak
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 wrz 2011 11:19

Post autor: rafalkocak »

Witam.Jestem z Warszawy i turnus w sanatorium zaczynam 31.10.2011 jezeli ktos potrzebuje osoby do samochodu to z miłą chęcią sie zabiore..oto kontakt domnie 883-999-193.Pozdrawiam
ODPOWIEDZ