Sanatorium z ZUS
- roxy
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 sty 2014 23:31
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 7
Re: Sanatorium z ZUS
Zastanawia mnie tok myslenia ZUS-co roku składam(oprócz pierwszego razu) i co roku komisja a wyraźnie napisane mam w wypisie z sanatorium "koniecznośc stałej rehabilitacji" czyli co nagle się wyleczyło???Felice pisze:Roxy dostaniesz...a gdzie chciałabyś najbardziej?
Felice ja chcę do zdroju, do sanatorium z bardzo dobrą bazą zabiegową, miejscowość mi w sumie obojętna aby tylko nie na koncu świata bo będe deprechę łapać. Najchętniej Inowrocław ale nie koniecznie.
- roxy
- Super Kuracjusz

-
smakija1
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 16 maja 2014 21:17
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 3
- roxy
- Super Kuracjusz

Ależ pojechałabym tam choćby i jutro tyle, że małż już mi inaczej zaplanował czas w maju.smakija1 pisze:Trzeba ,było nie rezygnowac ja też mam Kujawiak na calutki maj i mam zamiar jechac
- roxy
- Super Kuracjusz

no żałuje jak jasna nie powiem co.aniag pisze:Piekny termin ,piekna miejscowosc ,szkoda ze musisz zrezygnowac
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Wcale nie dziwię ci się....ale jak bardzo chcesz do Inowrocławia,to ja małżowi mogę towarzyszyć w tych egzotycznych planachAleż pojechałabym tam choćby i jutro tyle, że małż już mi inaczej zaplanował czas w maju.
- roxy
- Super Kuracjusz

a widzisz ja jak taFelice pisze:Wcale nie dziwię ci się....ale jak bardzo chcesz do Inowrocławia,to ja małżowi mogę towarzyszyć w tych egzotycznych planachAleż pojechałabym tam choćby i jutro tyle, że małż już mi inaczej zaplanował czas w maju.![]()
![]()
![]()