Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?
-
ewiko
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lut 2013 07:07
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 1 raz
Re: Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?
- renatka11
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 29 lis 2013 08:51
- Staż sanatoryjny: 6
-
paul_88
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 23 lis 2015 20:44
- Staż sanatoryjny: 0
-
paul_88
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 23 lis 2015 20:44
- Staż sanatoryjny: 0
- renatka11
- Super Kuracjusz

Dzisiaj mam nr 6276, a mąż 6278. Paul88, czy jest szansa aby NFZ przychyliło się do prośby na termin po zakończeniu roku szkolnego tj po 25 czerwca, a powody takie: mąż nie otrzyma urlopu, gdyż pracuje w szkole, a ja mam pod opieką wnuczka, gdyż rodzice jego daleko dojeżdżają do pracy, świtem wyjeżdżają w nocy wracają. Czy warto napisać prośbę, czy w ogóle takie sprawy biorą pod uwagę, a przede wszystkim, czy mogą wycofać nam sanatorium, jak złożymy pismo i odpowiedź będzie negatywna. Kto z Was może miał takie sytuacje i pisał do nfzpaul_88 pisze:Ja wysłałam prośbę o maj czerwiec i tak wyjade dziś byłam w NFZ A mam nr 5240
- renatka11
- Super Kuracjusz

Koleżanka miała podobny problem, NFZ nie bierze pod uwage, że ktoś jest nauczycielem - "to nie darmowe wczasy dla nauczycieli" - ich to nie interesuje, że ktoś ma urlop na wakacjach. Najlepiej to składac wniosek, aby trafic mniej wiecej na dany miesiąc, wszyscy tak robią. Zrezygnowac chyba można, ale ustawiają w kolejce od początku z tego co mnie wiadomo. Pozdrawiamrenatka11 pisze:Dzisiaj mam nr 6276, a mąż 6278. Paul88, czy jest szansa aby NFZ przychyliło się do prośby na termin po zakończeniu roku szkolnego tj po 25 czerwca, a powody takie: mąż nie otrzyma urlopu, gdyż pracuje w szkole, a ja mam pod opieką wnuczka, gdyż rodzice jego daleko dojeżdżają do pracy, świtem wyjeżdżają w nocy wracają. Czy warto napisać prośbę, czy w ogóle takie sprawy biorą pod uwagę, a przede wszystkim, czy mogą wycofać nam sanatorium, jak złożymy pismo i odpowiedź będzie negatywna. Kto z Was może miał takie sytuacje i pisał do nfzpaul_88 pisze:Ja wysłałam prośbę o maj czerwiec i tak wyjade dziś byłam w NFZ A mam nr 5240