CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!
-
forumowicz
Re: CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!
Takiego gdy ogarnia mnie ramieniem lub słyszę jego słowa giną moje wszystkie rozterki ...takiego gdzie moja dłoń chowa się w jego dłoni a pod obojczykiem ma takie miejsce gdzie będę mogła spokojnie zasnąć...a jego rozbiegane myśli znajdą ukojenie między mymi ramionami ..
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
janie 19557, dla Ciebie to ja nie jestem żadna "kochanieńka" to po pierwsze .jan19557 pisze:A facet to nie? Każdy ma do tego prawo. Gdzie to równouprawnienie kochanieńka?
Napisałam to jako zadowolona i szczęśliwa Kobieta, która właśnie ma możliwości realizowania swoich pasji, marzeń i zainteresowań.
Poza tym piszę, że "powinna mieć możliwość", a nie o żadnych prawach, o których Ty wspominasz.
Po drugie czy ja gdzieś napisałam, że mężczyźni nie mają do tego prawa?
Proszę sobie napisać w jaki sposób mężczyzna chciałby się realizować i czułby się spełniony.
Jak piszemy o przyjemnościach to równouprawnienie, a jak prace domowe czy jak potrzeba coś zrobić to już Was /mężczyzn/w większości nie ma.
Może warto sobie wziąć na wstrzymanie i nie czepiać się każdego zdania na Forum, które nie jest po "naszej" myśli.
-
forumowicz