Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Fajnie że masz dobry humor i jesteś zadowolona . Kobieta na zakupach i jeszcze udanych to jakby z maryśką chodziła . Od czasu do czasu jakaś przyjemność nam się należy...... prawdaż ? .
I prawidłowo. Ja jak kupuję 2 rzeczy nowe to 2 rzeczy stare oddaję do fundacji na sprzedaż. Mam niedaleko taką.Garderoba nie chce rozciągać się niestety.A powinna. Jakiś mądry stolarz powinien coś takiego wymyślić.Nobla dostałby za taki wynalazek od kobiet z całego świata i dozgonną wdzięczność.
Ja nie o" gaciach" Andy piszę tylko o pomieszczeniu z ciuchami. A takowe są gacie.I owszem.są.Nawet baaardzo rozciągliwe.Chociaż używa się tu określenia raczej "modelujące" Z rozmiaru. XXXXXXL na XS.Takie gacie cud .Wsadzasz na pośladki i cały tłuszcz w biust napompowany zmienia się.
Aaaaa.... to o miejsce na ciuszki Ci się zamarzyło, to muszę Ci powiedzieć że już coś takiego wymyślili i skonstruowali. W zależności od wielkości garderoby to nazywa się dwór lub pałac .
ANDY12345 pisze: 19 gru 2018 20:17
Aaaaa.... to o miejsce na ciuszki Ci się zamarzyło, to muszę Ci powiedzieć że już coś takiego wymyślili i skonstruowali. W zależności od wielkości garderoby to nazywa się dwór lub pałac .