Z życia pewnej kamienicy :)

W tym miejscu możecie prezentować swoją twórczość niekoniecznie związaną z pobytem w sanatorium choć i taka mile widziana.
Regulamin forum
Proszę by każdy nowy wątek rozpoczynał się wierszem. Najlepiej by to był wiersz autora wątku, ewentualnie wiersz na temat sanatorium.
Uwaga! Jeśli wstawiacie czyjąś twórczość, pamiętajcie, że powinniście posiadać zgodę autora lub właściciela praw na publikację. To bardzo ważne.
Proszę też by nie tworzyć tu wątków, które bardziej pasują do działu "Na każdy temat". Niech ten dział będzie wyłącznie związany z twórczością sanatoryjnych poetów :)
Poza tym obowiązują wszystkie zasady z regulaminu ogólnego pisania postów na forum dostępnego tu viewtopic.php?t=10
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: Z życia pewnej kamienicy :)

Post autor: ANDY12345 »

Gieniu "nie poganiam Cię bo stracisz oddech" ;) :lol: , dla mnie wsio ryba o której będzie o tej zjem. Już i tak jestem rozjechany w porach dnia to czy obiad z rana czy śniadanie na wieczór to bez różnicy byle smaczne było :P :lol: . Dziękuję za pamięć.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Gosia wyszła do przychodni po recepty ...do końca tygodnia ciepło trzeba trzymać a potem się zobaczy...
Geniu :kwiat: z przyjemnością zjem rybkę. ..
Cygano :kwiat: fajnych chwil z wnukami. ..
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki Gieniu, rybka była pyszna tylko troszkę plastikiem zalatywała, ale lepiej tym niż krakowskim mułem. Jutro muszę tylko kapustę kiszoną kupić na surówkę i witaminki są gotowe. Miłego wieczoru i nadchodzącego weekendu, a powiem Wam w tajemnicy że od poniedziałku ferie i nie pójdę do szkoły :lol: :lol: :lol: .
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ja tylko na chwileczkę, zobaczyć czy wszyscy cali i zdrowi. Zostałam fanką bułeczek cynamonowych mniam. 😌 Jutro dzień biegania. W niedzielę chodzę z puszką, córcia też.
Doła mam dzisiaj, trochę ...dobrze, że tutaj na Forum jest takie miejsce jak nasza kamienica.
Życzę Wam spokojnego wieczoru i wspaniałego weekendu.
Awatar użytkownika
Cygana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2018 00:29
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz

Post autor: Cygana »

Dobry wieczór :) Flarciu przegon smutki ... :serce: dobrze że jest takie miejsce że nikt nas nie rozlicza chyba ze adm...jutro będzie piękny dzień czego Wam z całego serca życzę :kwiat: :kwiat:

DOBRANOC :serce:
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 45 razy

Post autor: BozenaMat »

Dzień dobry w ten zimowy poranek........ :)

Florcia... a Ty hophop... wyskakuj z dołka... piękny świat czeka, wystarczy tylko się rozglądnąć :)

Wiecie? Byłam wczoraj w teatrze na sztuce "Nasze żony". Super obsada.... Malajkat, Radziwiłowicz, Pszoniak. Paczka kolegów i jeden z nich przyznaje się, że zabił żonę. Prosi pozostałych, by dostarczyli mu alibi. Noc mija na moralnych rozważaniach...... dylematach.... trudnych wyborach :)
Po czymś takim to już mi się nie chciało tu zaglądać......... a szkoda, bo bym dała klapsika Florci :D Mam nadzieję, że dziś już inaczej nasze dziewczę patrzy na świat :)

Miłego dnia życzę.... :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Wszystkim, słonko wyjrzało ale zbytnio nie odpowiada mu oświecanie Nas :( .
Bożenko mężczyźni zawsze mają dylemat czy żona czy kochanka, a najlepiej jedno i drugie :lol: :lol: :lol: .
Wiele lat temu oglądałem film o podobnej tematyce z Wilhelmim, Peszkiem trzeciego nie pamiętam którzy nawzajem likwidowali osoby z którymi mieli na pieńku i w ten sposób mieli zapewnione alibi :twisted: .
Miłego i pogodnego dzionka :D .
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 3 razy

Post autor: malgorzatas »

Witam Wszystkich serdecznie...
Jak tam ze zdrowiem :?: bo u mnie coraz lepiej...rehabilitacja przynosi efekty...
W Poniedziałek pójdę :) już nie polecę po bułeczki i kefirek bo znowu coś mi się stanie :roll: ...kawę już razem wypijemy... :D
U mnie 2 stopnie na plusie ..śniegu brak...

I tak jak ANDY...też mam już wakacje..i to 2 tygodnie...

Pozdrawiam Wszystkich i życzę spokojnego weekendu.. :serce:
Ja dzisiaj muszę rozebrać choinkę...za rok znowu ją ubiorę.... :D
Awatar użytkownika
Cygana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2018 00:29
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz

Post autor: Cygana »

I Ja tylko na chwilkę z Wami się przywitać :serce: u mnie też szaro jak u Ciebie Gosiu ale słoneczka już niedługo przyjadą (6/4 łatka )Florciu mnie wczoraj też taka zmora paskudna jedna chciała dopaść -przegoniłam ....ciągle się wprasza :shock: Bozenko zrobiło się trochę tajemniczo i kryminalnie....Andy najlepiej jak żona jest dwa w jednym :oops: Tym optymistycznym nastawieniem życzę wesołej soboty i niedzieli :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Gosiu to momenty będą :lol: .
Cygano na pewno, jednak ludzie są ludźmi i jak mają poukładane w głowie a najważniejsze co czują do drugiej osoby.
Chociaż troszku słoneczka Wam życzę bo przesłać za bardzo nie mam co :) .
ODPOWIEDZ