ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Kleinehexe pisze: 22 sty 2024 16:05 Kino akcji to dziś miałam we śnie. Już dawno mi się nie zdarzyło krzyczeć przez sen. :shock: :lol:
Ale chyba nóżkami nie kopałaś w ścianę ? ;) :lol: .

Nie musisz obiecywać, tylko wykorzystaj swoje umiejętności do maksymalnej wydajności przy minimalnym wysiłku ;) :lol: .
Jest okazja, są imprezy..... i nie ważne gdzie :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Nie, nie kopałam, ale mój własny głos mnie obudził :lol:
wykorzystaj swoje umiejętności do maksymalnej wydajności przy minimalnym wysiłku ;) :lol: .
To nawet nie brzmi prosto w teorii, a co dopiero wdrożyć w praktyce :? Ale postaram się wykonać zadanie ;) :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To musisz mieć donośny :lol: .
Przez praktykę do doskonałości ;) .
Pracowałem w akordzie i jak była zgrana ekipa, to i czasu zostawało.... nie tylko na odpoczynek ;) :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oj, niestety mam donośny. :oops: Za to wielu mogę przekrzyczeć. ;) :lol:

Po dłuuuugim dniu pracy wreszcie zasłużony odpoczynek. :D
Dobrej, spokojnej, przespanej nocki wszystkim życzę, a o poranku dużo pozytywnej energii, by tak się chciało, jak bywa, że się nie chce. :kwiat:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A i jeszcze na dobranoc bajeczka o sprytnym zajączku i piesku wyprowadzonym w pole.
https://www.facebook.com/share/v/1sJZKQbjWTsSPNBD/
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kleinehexe pisze: 21 sty 2024 18:10 Towarzyszka rzeczywiście wniebowzięta, choć miała niebezpieczne spotkanie z wiejskim partyzantem na czterech łapach ;) :lol: , ale jak jej pani, nie da sobie w kaszę dmuchać, pogoniła agresywnego dziada. ;) :lol:
Kleinehexe pisze: 23 sty 2024 22:23 Oj, niestety mam donośny. :oops: Za to wielu mogę przekrzyczeć. ;) :lol:
Nic ująć, nic dodać. Partyzant pewnie miał pełne portki strachu..... albo czegoś tam :lol: .
Piesek nie w pole..... lecz w las wyprowadzony :lol: . Kanapowiec pokojowy, to i w lesie trudno mu się znaleźć, a co dopiero zająca, który podobny jest do wszystkiego :P :lol: .
Dziękuję, spokojnego, owocnego i szybkiego dzionka, aby ta energia nie poszła....... w gwizdek na marne :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Piesek nie w pole..... lecz w las wyprowadzony   . Kanapowiec pokojowy, to i w lesie trudno mu się znaleźć, a co dopiero zająca, który podobny jest do wszystkiego   
Andy, to chyba nie była sprawa kanapowca, ani bycia podobnym do nikogo, jak dobry agent. ;) :lol: To jest strategia zajęcza, że biega w kółko, w różne strony, mieszając tropy. Ten pies zaufał swojemu najlepszemu zmysłowi jakim jest węch i biegł na oślep. W opisie jest to wytłumaczone. Wcześniej słyszałam o tej strategii, ale że aż tak to działa, to jestem w szoku. Widzę czasem jak mój pies złapie trop zwierzyny, którą ja wcześniej widziałam, bo patrzę z góry, a ona nie. To jest trochę jak amok, albo jak ślepy po sznurku, nos przy ziemi i długa. :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tak, też przeczytałem. Nie tylko zając tak kluczy, ale królik też. Daaaaaawno dawno temu, moja psinka tak została zakręcona przez królika w niewielkich zaroślach (ok. 5 x 5 m z wydeptanymi ścieżkami) , że po paru minutach stanęła zziajana, a królik wystawił mordkę 2 metry obok z zarośli :lol: .
Zwierzęta, to tacy agenci w naturze, którzy wykorzystują swoje sztuczki.... jedni do przetrwania i drudzy do przetrwania :P .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dokładnie tak. :D
A teraz lulu, bo jutro ciężki i długi dzień w pacy. Myślę, że dobrze się przygotowałam i wsztstko pójdzie jak trzeba. :D
Spokojnych snów. :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki i nawzajem :) , oglądam jeszcze "Układ" na jedynce z 2013 prod. USA/ W. Brytania, thriller polityczny.... dobry :) .
Udanego dnia w pracy i powodzenia :kwiat: .
ODPOWIEDZ