Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie zawsze jest tak jakbyśmy chcieli Duszyczko ale miejmy nadzieję,......... bo ona umiera ostatnia . Wiem że to banał ale musimy w coś wierzyć choć przychodzi nam to z trudem . Trzymaj się mocno
To nie od zagryzania a od umiaru zależy , a dlaczego pozwoliłaś na mieszanie .
U mnie pogoda jak pod przysłowiowym psem, rano poprószyło a pod wieczór deszcz brrrrrrrrrr i taka pogoda ma być do końca roku .
To przyjeżdżaj Andy na Podlasie.U nas -3 st.Bez wiatru.ciągle pada spokojny śnieżek.Krainy z baśni dzień drugi.
Jutro u mego męża dzień tortur. Niestety mąż wymknął mi się spod kontroli.Zbyt dużo tematów do przedyskutowania z rodziną a kilka myszek -mężusiów cichaczem grasowało po kącikach poza widokiem żon.Takie ciche degustacje własnych .regionalnych produktów z konkursem na najlepszy. Najlepszy polewał z następnej butelki.
U nas Andy zawsze zimno...taki biegun polski....wieje chłodem od wschodu.Od zachodu kpiną.Tylko południe nam sprzyja i czasami odda kilka promyków słońca.
Ja wypiłam też troszkę.Piekielnie słodkie...blee..Krupnik słony karnel 2 kieliszeczki i 4-ry słabiutkie drineczki.