Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zgagusia męczy.
Jeśli chodzi o mój wątek "Sprawdzone metody na kaca"to w jego przypadku pomogły banany i potas z cukrami w nim zawarty.2 banany na śniadanko i chłop jak nowy.Polecam!
Soczek pomidorowy też jest świetny.Potasu tam pod dostatkiem.Na Sylwestra zawsze go kupuję. Niestety nie zaopatrzyłam się w niego przed świętami a własnego nie robiłam.Banany za to dwa ostatnie przydały się.
Teraz miętkę po obiadku popijam.Kawa w odstawce. Mikołaj zabrał za nadużycia.
To trzeba było ugotować starte buraki i taki wywar połączyć z kiszonym, można posłodzić. Za długo go kisiłaś, powinnaś wcześniej zlać go i włożyć do lodówki lub na pole aby spowolnić proces
Córce bardzo smakuje taki kwas.Staram się cukru nie używać. Kisiłam 2 tygodnie ale prawie 2 kg. Wyszedł mi wieeeelki kocioł tego jak rozcieńczałam...i rozcieńczałam...Mogłam z połowy zrobić ale córka krzyczała aby było dużo.No to teraz ma zapas do przyszłego roku.