ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Cześć Hexe o poranku :) ..... nie wiem czy to był nieekstatyczny, ale jak ktoś w mundurze wymusza jakieś zachowanie, to raczej nie jest przyjemne. Ale chyba skończyło się dobrze, bo jak widać jestem. Ładne przyrodnicze widoki się ukazały, ale dopiero po wyjściu na wierzchołek niby góry :roll: . Ciekawe jakby to oceniali sennikowcy :lol: .
Ale dobrze, do rzeczywistości. Odwracalne czy nie , to moim zdaniem jest to poprawa i mniej lub więcej ingerujące w nasz wygląd. Dlatego te nieinwazyjne, zwłaszcza naturalne, delikatne w całej rozciągłości popieram :) .
Dlaczego bez negocjacji ? :roll: , powiedziałaś co Tobie pasuje, mnie odpowiada, to szybko przechodzimy dalej bez zbędnej zwłoki :roll: . Doszliśmy do konsensusu, czyli swoje upodobania zostały zaakceptowane, to sama widzisz jak negocjacje bardzo szybko są realizowane ;) :lol: ..... jak mrugnięcie okiem :P .
Cześć Słoneczko :) , przecież wiesz sama, że jak jest ochota...... to maj może być i nawet przez cały rok ;) :D . Czekaj do przednówka, to pokrzywy będziesz jadła :P . Już luty, który zaraz minie i marzec, a po marcu jak z bata strzelił zawita umajony kwieciem maj :lol: .
Miłego i spokojnego :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Kompletnie nie znam się na snach i też ciekawa jestem, jak ci co się specjalizują zinterpretowaliby moje. :?
A co mi się śniło na nowym posłaniu? ;) Ze snami tak jest, że ciężko je opowiedzieć, gdyż często nie odnoszą się do tego co znamy i przez to ich nie rozumiemy. W moim śnie żyłam w miejscu, które było czymś w rodzaju squat'u, :o gdzie przebywała grupa osób walczących z pewnym systemem. :? Niestety nie jestem w stanie powiedzieć jakim, ale z tyłu głowy, gdzieś mam gwiazdę śmierci z gwiezdnych wojen. :shock: :lol: Jedna z sytuacji, które pamiętam lub da się odnieść do naszej rzeczywistości, dotyczyła znalezienia dużej kwoty pieniędzy, kilku grubych plików i dyskusji grupy, co zrobić z tym fantem? :D

Nutko, posłuchaj Andy'ego, on dobrze doradza i szybko negocjuje. ;) :D
Pozdrawiam Wszystkich, milusiego dnia życzę, a sama biorę się za robotę. :)
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

Taaaa, tylko od samego gadania nic się nie wydarzy, ochota dalej będzie ;)
I tyle z tego pitolenia będzie :lol: trzeba ochotę w czyn wprowadzić :P
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Pitolić też trzeba, aby ochota większa była :P ...... per aspera ad astra :lol: .
No to zapraszam do czynów..... i pracy ;) . A najlepiej jak praca łączy przyjemność z korzyścią :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To aż takie cierpienie przysparza ci to pitolenie :? ?

Ale się dziś naszarpałam z kanapą, uff. Ale korzyści są, kanapa ma czyste pokrowce, a ja obejrzałam dwa filmy. :D Jeden mogę polecić. "Nasze noce " - przyjemny, spokojny, ciepły film o parze starszych ludzi i o tym jak rozwiązali problem bezsennych nocy i nie tylko o tym. :D
Drugiego może nie będę polecać, bo choć zaczynał się dość ciekawie, to pod koniec była jatka niczym u Tarantino. :shock: :lol:

Po spacerku, zasłużyłam na małe co nieco. :P
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bardziej rzępolenie :lol: . A może ktoś mi po współczuje i pogłaszcze i przytuli...... i coś jeszcze ;) .
No to dawno plackiem nie leżałaś :roll: .... powtórki z lumbago chcesz ? :( .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Leżeć to ja będę w trumnie. :o Aaa nieee, zapomniałam, że inne dyspozycje wydałam i wtedy też polecę.... z dymem. Takie przeminęło z wiatrem wystawię. :lol: :lol:
Teraz na poważnie. ;)
Poleżeć też zdążyłam, po jedzonku, by krasnoludki mogły sadełko zawiązać, :lol: ale nie za długo, bo leżenie właśnie na kręgosłup szkodzi. A lumbago mnie nie strasz, bo ja nie bojaźliwa, jak będzie trzeba się z dziadostwem rozprawię. :lol:
A jak będziesz w potrzebie to i pogłaszczę i przytulę. :oops:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie przejmuj się, nie tylko Ty :P .
Taaaaak ? :roll: , krasnoludków potrzebujesz jak królewna Śnieżka ? Tylko uważaj na sadełko, żeby Ci świata nie przesłonił :oops: .
Cieszą się, że jesteś opiekuńcza :D , ja też....... umiem się odwzajemnić ;) :D .
Podopieczna zjadła późny podwieczorek, a ja późny obiadek...... kolacji już nie będzie :P .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A co, nie można czasem zostać królewną, choć przez chwilę? :? :D
Ty się nie boj, już ja pilnuję tych krasnoludków, co by za dużo nie zawiązały. :lol: Lecę zjeść kolację, bo mi się okno żywieniowe kończy. :o
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tylko przez chwilę ? a na dłużej Cię nie interesuje ? ;) .
Pilnuj pilnuj, żeby nie było jak Kingsajzie...... bo będę zazdrosny ;) :lol: .
A co to ? na stołówce jesteś, żeby Ci okno z żarełkiem zamknęli ? :lol:
ODPOWIEDZ