Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czas ponoć działa na korzyść w kwestii kwasowości.Może celowa taktyka? Będzie mnożyć się jak drożdże.Więcej kwasu....więcej zysku.Wiedzą chłopaki co robią. A może prezesostwo łapnąć?
Ale jestem zapóźniony, przeczytałem wcześniejszy post o cenie a tu wszystko już rozdzielone. Pewno już nie mam nic do gadania ale jak chodzi o stosunki to mogę być podwładnym , Lubicie być na górze ?