Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
a ja mam dzisiaj nr 3437 przez dwa tygodnie zeszło 1000 oczek ( 7 IV. miałam nr 4445 ). Pani z Funduszu poinformowała mnie, że przydziału mogę się spodziewać w październiku lub przy dobrych wiatrach we wrześniu. Mam jednak nadzieję, że będzie on wcześniej. Jak myślicie?
Witajcie Oczekujący..jest nas więcej.Ja mam nr 438 ,ubyło w miesiącu kwietniu 150 osób.zaznaczam ,ze jestem w kolejce poszpitalnej.Otrzymałam informację z NFZ ,że czas oczekiwania wynosi ok.6 m-cy.Trochę rachunek nie zgadza mi się ,ale może w funduszu liczą inaczej.Ciekawe czy pojade 5 raz do Buska-Zdroju i oczywiście do "KRYSTYNY"????Jak myślicie???Pozdrawiam.