Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Andy , ja ?, słodycze? - z tego towarzystwa to chyba najmniej używam tego towaru , z ciasta to ja wolę szyneczkę
Grzecznościowo , jak najbardziej podegustuję , żeby nie mówiono , że jestem niewychowana
To tak jak Bożenka, nic na siłę tylko po dobroci , odmawia odmawia ale raz na tydzień się skusi ,...... czyli "rolada" a mnie ostatnio coś na bezmięsnego wychodzi.... może jak człowiek się naoglądał i nasłuchał co w tym i z czego wyrabiają to podświadomie nie ciągnie .
Rybki jak najbardziej tylko nie te hodowlane i tylko morskie oprócz pstrąga. Przecież to białko tylko zdrowsze a ziemia to takie "perpetum mobile"
to jest obieg zamknięty........ nic w przyrodzie nie ginie tylko zmienia właściciela