Szalona Paczka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Re: Szalona Paczka

Post autor: zbigniew165 »

Gienia ja biorę pod uwagę oba uzdrowiska. Jak powiesz, że jedziemy do Świnoujścia, to ja dzwonię po 15 grudnia o zwrot na styczeń do Świnoujścia, a jeżeli nie dasz się skusić, to wybiorę uzdrowisko i obiekt, gdzie dostanę bez łaski i zaświadczeń jedynkę.
Jest tyle zwrotów, że mogę grymasić.
Nie wiem, czy wiecie ale ja wyczytałem na forum, że już wysyłają zaproszenia do wyjazdu z numerami w kolejce powyżej 2 tys.
Ludzie masowo odmawiają wyjazdu pewnie ze względu na koszty i trudności związane z dojazdem, a może czekają na nowe przepisy, gdzie by sami sobie wybierali dokąd chcą jechać.
Stawiam raczej na Świnoujście, bo z doświadczenia wiem, że zimą promenada tętni życiem większym niż w Kołobrzegu, chociaż jest mniej miejsc dla lubiących rozrywki taneczne.
Byłem w styczniu w Kołobrzegu i w Świnoujściu i twierdzę, że promenada w Kołobrzegu wieczorem ok. godz. 18, 19 jest już lekko wymarła, a w Świnoujściu zaczyna się ruch, bo jest dużo więcej Niemców i są też kuracjusze z NFZ i prywatni.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Marzena jest na pewno kontent :lol: i bardzo dobrze Święta w uzdrowisku fajna sprawa wiem coś o tym 8-)
Mój nfz nadal milczy nic czekam
Teraz herbata i luzik ...
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy