Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Cieplutko pozdrawiam wszystkich użytkowników naszego wspaniałego forum, jakim jest NS. Kochani, nie było mnie tu prawie 2 tygodnie, ale nie zapomniałam o Was
agalew pisze:Cieplutko pozdrawiam wszystkich użytkowników naszego wspaniałego forum, jakim jest NS. Kochani, nie było mnie tu prawie 2 tygodnie, ale nie zapomniałam o Was
Witam Cię serdecznie Aguś po wojażach
Dawałaś nam znać o sobie za co Ci serdecznie dziękuję
Pozdrawiam serdecznie i cieszę się, że wróciłaś do domu cała i zdrowa
agalew pisze:Cieplutko pozdrawiam wszystkich użytkowników naszego wspaniałego forum, jakim jest NS. Kochani, nie było mnie tu prawie 2 tygodnie, ale nie zapomniałam o Was
Witam Cię serdecznie Aguś po wojażach
Dawałaś nam znać o sobie za co Ci serdecznie dziękuję
Pozdrawiam serdecznie i cieszę się, że wróciłaś do domu cała i zdrowa
Ewa , cały czas o Was myślałam Też cieszę się, że wróciłam cała i zdrowa . Wszak to najważniejsze Buziaki
Ślę wszystkim forumowiczom słońce ze Świnoujścia oraz serdeczne pozdrowienia.Trochę zmęczona,ale zaliczyłam wczoraj kawałek Skandynawii. Byłam w Malmo i Kopenhadze.Wycieczka pełna wrażeń i atrakcji.Zaplanowaną kawę z kopenhaską koleżanką wypiłam w Ogrodach Tivoli.Przy okazji zobaczyłam trochę innych miejsc,niż proponowane dla wycieczek.
Przejazd mostem i tunelem ze Szwecji do Dani robi wrażenie.Zdjęcia wrzucę jak będę miała czas.
Alice pisze:Ślę wszystkim forumowiczom słońce ze Świnoujścia oraz serdeczne pozdrowienia.Trochę zmęczona,ale zaliczyłam wczoraj kawałek Skandynawii. Byłam w Malmo i Kopenhadze.Wycieczka pełna wrażeń i atrakcji.Zaplanowaną kawę z kopenhaską koleżanką wypiłam w Ogrodach Tivoli.Przy okazji zobaczyłam trochę innych miejsc,niż proponowane dla wycieczek.
Przejazd mostem i tunelem ze Szwecji do Dani robi wrażenie.Zdjęcia wrzucę jak będę miała czas.