Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kurki to bym zamarynował, a już rydzów miałem dość i to był taki szybki pomysł. W tym roku nie wiem czy będę miał możliwość jechać na grzyby no i jeszcze trafić na wysyp chociaż z drugiej strony fajnie pochodzić po lesie
Andy spróbuj zrobić po cygańsku ...podsmaż na maśle lub oleju , dodaj również podsmażoną cebulę z koncentratem , trochę rodzynek , troszeczkę czosnku i słodkiej śmietanki ...na końcu sól i pieprz
Andy w związku z dzisiejszym dniem …Ty jesteś czarny , blondi , rudy czy ten ostatni
Powolutku,...... ja też powoli chodzę po lesie i powoli zbieram, najlepiej te jadalne chociaż te drugie też są piękne a las odpręża i uspokaja...... i jak jest cisza tylko słychać szum wysokich drzew
Jak najmniej używam soli to odpada, a po cygańsku nie będzie słodko z tymi rodzynkami ? bo ja jestem bardziej pikantny i lubię więcej pieprzu lub papryki
Aha jestem brunetem ale już nie do końca
to nie dodawaj soli tylko popieprz sobie ile chcesz i możesz zmodyfikować jak chcesz …dodaj chilli albo piri piri to jest luźna propozycja
typowo ,,po cygańsku " to robi się jeszcze inaczej , ale tak jest najprościej
Andy rodzynek mało dajesz i one nie będą smakiem dominującym , śmietanki też nie musisz jak nie chcesz
Spróbuj zrobić mało ...może Ci posmakują
jadłam w Pieninach i mnie smakowały
Mam jeszcze prezentowy słoiczek marynowanych ,,po cygańsku" , ale to już z octem jak to marynowane …też są rewelacja