Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No ja licze ze jak okolo 250 numerow na dzien bede miec to wyjade we wrzesniu , mam nadzieje ze tak tez sie stanie narazie w ciagu dzisiejszego dnia poszlo 102 takze nic nie jest przesadzone
Super że jesteś takim optymistą ......myślę że pochwalisz się jak już dostaniesz ten upragniony wrzesień dodasz nam otuchy nie zapomnij że latem kolejka zwalnia tak na 50%
Barba i jak to możliwe, że nie masz jeszcze przydziału?
Widać w naszym NFZ coś się pozmieniało... W zeszłym roku, dostałam przydział, gdy miałam coś koło 8000...
Może o Tobie zapomnieli