ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

To są pomówienia ;) :P, ja nic nie robię, jedynie jestem :twisted:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

ANDY12345 pisze: 02 mar 2024 13:33 No tak :roll: , człowiek po piątej wstał, sprawy chyba wszystkie pozałatwiał, może jeszcze parę w nadgorliwości, a tu mi od ochlaptusów wyjeżdżają :evil: . Obiadek ugotowany, to chwilka na odsapnięcie
Kleinehexe pisze: 01 mar 2024 22:36 A co tam, to będzie okazja przeżyć przygodę, jak ruszysz mnie odbić. ;) :lol: .....
Na szczęście jesteś bezpieczna :D . Bo jakby chcieli w złocie tyle ile ważysz, to najpierw w banku musiałbym wymienić poduszkę na bilon, a jak na kamienie, to do rzeki ;) :lol: . Nie wiem tylko czy piraci byliby na tyle wyrozumiali żeby poczekać :roll: . Tak czy tak pewnie przeżyłabyś długą przygodę ....... tylko beze mnie :( .
Oj, przepraaaaszam. :oops: :P

I znów się w drzwiach zderzyliśmy, czego ja nie zauważyłam. :o Już właśnie miałam pisać, że zaczynam się martwić Twoją nieobecnością.
Jak nic byłoby na mnie, że ciebie ukatrupiłam, grzybami otrułam i zakopałam za chałupą. ;) :P

No wiesz :roll: , aż tak dużo nie ważę, zwłaszcza, że ostatnimi czasy 5 kg mi zeszło, więc jest promocja. :lol: A tak w ogóle to jestem bezcenna. 8-)

Mój poprzedni wpis był do Kryszynki. :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Nic się nie stało :) . Nie wiem jakiego wzrostu jesteś i na co mam uważać...... przy kolejnym spotkaniu w drzwiach ;) :lol: . Dlatego Aniołku muszę na Ciebie uważać, bo jesteś tak bezcenna, że nawet w Luwrze Cię nie można zobaczyć..... a Monę Lizę tak :lol: .
Dziękuję za troskę :serce: :kwiat:. Mam nadzieję, że zdrówka jeszcze trochę jest i tak szybko za chałupą mnie nie zostawisz ;) :lol: .
U mnie też jest promocja :roll: ....... w gratisie +5 :oops: . W sumie to zrobiła się równowaga :lol: .
Podejrzewałem, że aż tak dużo nie ważysz...... bo wolałaś na górze ;) :lol: . Mogę też być za podpórkę, tylko nie na książki :roll: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Na pewno nie na guza na czole, bo choć i ja nie znam Twoich rozmiarów, to nie sądzę bym sięgnęła głową do Twojego czoła. :D

Taaa, może i ze mnie Mona ;) , ale nie Liza, bo tak stara nie jestem, by mnie w Muzeum Sztuki podziwiać. :lol: :lol:

Wolę być na górze, bo przecież moje zawsze musi być na wierzchu. :P

Czyli przeszło ze mnie na ciebie, jak wesz. Taka zamiana. :oops: :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Schylać się w drzwiach nie muszę, choć przez lata ze dwa centymetry mi ubyło. Jak pamiętasz "ogórki" autobusy jelcz, to (w niektórych, nie wiem dlaczego nie we wszystkich ) najlepiej mi się stało pod klapą z otwieranym dachem :lol: ....... dlatego pozwolisz, że ja się do Ciebie pochylę ;) :D .
Oj tam oj tam, pójdziemy do Muzeum Sztuki Nowoczesnej..... i będziemy podziwiać :) .
Dobrze się składa, że lubisz na wierzchu ;) ...... bo ja lubię mieć dostęp do plecków :D .
Nic nie przeszło, a nawet nie przeskoczyło...... samo się znalazło :roll: . Och te pierożki :roll: :lol: ...... prawie pięćset było na święta :P :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Pamiętam, pamiętam ogórki, ale to były wczesne lata dziecięce, więc nie jestem wstanie wykorzystać tego doświadczenia do oszacowania wysokości od podłogi do szyberdachu. Dla mnie to wysoko było. :lol:
Dostęp do plecków? :? :)
Pierożki?! :o Trzeba było wcześniej mówić, to bym barszcz rozmroziła. Jeszcze mam trochę ze świąt, to do kompletu by było, a właśnie się dzisiaj zastanawiałam, co tu zrobić by go wykorzystać? :roll:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Musisz sobie uzmysłowić :lol: ...... teraz jest już mniejsza różnica .
Nie lubisz głaskania po pleckach ? :oops: ....... może też być i odwrotnie ;) :D .
500, to było przed świętami. Teraz to już może z 1/5 zostało, ale to i tak na parę obiadków starczy...... a mnie wywar z grzybków :lol: . PS barszczyk jest dobry z jajkiem na twardo, albo fasolka czerwona konserwowa :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie lubisz głaskania po pleckach ?
Uwielbiam, nigdy nie mam dość. :P
Awatar użytkownika
ANDY12345