Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wcześniej z pracy zmykam do domu
Ostatnie prace zakończyć i świętujemy
Ciacho bake off ,jeszcze pozostało
Niech nam wszystkie prace się zakończą
Joni dziękujemy z wzajemnością
Witam tak na szybko. Sernik upieczony, drożdżowe w piekarniku, za chwilę obiad....... Idę na spokojnie i wedle planu
Miłego dnia wszystkim życzę....... pogoda napawa optymizmem i daje powera do prac
Joni123 pisze: 19 kwie 2019 06:41
Widzę że Bożenka słodko szaleje!! U nas 30 dkg ciasta i jeszcze zostaje
30 dkg to w zęby wejdzie U mnie cholerki strasznie są za łakociami..... ale i luda trochę jest, to co to te 6 blaszek plus 2 baby?? Śmignie w try miga
Zmykam dalej szaleć......... znaczy oddalę się spokojnym krokiem
Podziwiam Ją z tymi plackami
Ja tylko jeden serniczek ,a i tak cały nie pójdzie....choć trochę ludziów się uzbiera
U mnie tylko w mięso wierzą ,różnego kalibru
A ja też na luzie.....pomalutku ,wg planu.....zdąży się
Na Boże Narodzenie jest gorzej,bo dochodzi wigilia kilkudaniowa
Rybka się na obiad smaży,to można w przerwie jakąś herbatkę wypić
I jak tam dziewczyny? Finishujecie???
Placusie upieczone, a że został mi mak, to jeszcze zrobiłam fikuśne ciasteczka z cista francuskiego Co się ma dobro zmarnować
A teraz relaks w wannie pełnej piany i filmik albo książka Jutro jeszcze 2 baby trzeba upiec i można świętować
Idącym spać dobranoc........ wszystkim siedzącym jeszcze spokojnego wieczoru życzę