Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Najważniejsze-szlafrok nie potrzebny
Wieczorek w Zdrojowej
Jest też Biedronka i Dino, ale jest problem w bliższych sklepach bo trzeba mieć gotówkę.
I nie ma bankomatu euronetu !!!
Jest bankomat PKO BP (oddział PKO) i dosłownie od niego na wprost jeszcze jeden bankomat. Janie latem ? ja gdybym miał wolne już bym tam był . W przyszłym roku jak zdrówko dopisze będe tam 100% przynajmniej jakiś tydzień.Nie mam wymagań oprócz zdrowia
sztani pisze:Jest bankomat PKO BP (oddział PKO) i dosłownie od niego na wprost jeszcze jeden bankomat. Janie latem ? ja gdybym miał wolne już bym tam był . W przyszłym roku jak zdrówko dopisze będe tam 100% przynajmniej jakiś tydzień.Nie mam wymagań oprócz zdrowia
W tym roku zaliczyłem już dwa sanatoria . w maju Ciechocinek a w sierpniu Stegnę więc na razie muszę poczekać.
sztani pisze:Jest bankomat PKO BP (oddział PKO) i dosłownie od niego na wprost jeszcze jeden bankomat. Janie latem ? ja gdybym miał wolne już bym tam był . W przyszłym roku jak zdrówko dopisze będe tam 100% przynajmniej jakiś tydzień.Nie mam wymagań oprócz zdrowia
W tym roku zaliczyłem już dwa sanatoria . w maju Ciechocinek a w sierpniu Stegnę więc na razie muszę poczekać.
Piszesz ze byłes juz dwa razy w tym roku i to w letnie miesiace..super..ale czy oby dwa były ze ZUSu i na to samo zachorowanie?pozatym czy jestes na chorobowym moze?Pozdrawiam
Ciechocinek z ZUS-u a Stegna z NFZ-u . Ja wciąż jestem człowieczkiem pracującym i stąd mam więcej możliwości. O zwolnieniu aktualnie nie myślę, co więcej nie mam na nie ochoty chyba , że jakieś wstrętne choróbsko mnie dopadnie wtedy nie będzie wyjścia.
Mógłbym zaproponować Ci zabranie wielu innych rzeczy ale nie wiem czy jedziesz samochodem osobowym czy ciężarowym. Najlepiej zabierz ze sobą żonę, to wiele z tych proponowanych przez forumowiczów rzeczy nie będą Ci w ogóle potrzebne.