NFZ Małopolska rosnący czas oczekiwania

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 9

Re: NFZ Małopolska

Post autor: Anna-K »

No proszę,można :!: Widać,że można stworzyć sobie klimat świąteczny ;)
Małgosiu czy mam rozumieć,że zaraz po świętach rozpoczynają się turnusy sanatoryjne,a nie dopiero po nowym roku :?: Taki,to odpowiadałby mnie :roll:
Awatar użytkownika
B35
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 gru 2011 20:59
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: B35 »

[quote="malgorzatas"]B35 :kwiat: To jest mój stolik w czasie świąt...wieżę że będziesz zadowolony/na....nie wiem jak mam sie zwracać ;) :oops: :oops:
Tak samo było jak byłam zaraz po świętach w Verano w Kołobrzegu...co bardzo miło wspominam ten czas...juz nie było świąt...ale atmosfera została co na każdym kroku było widać...zabierz sobie z domku...jakiś wystrój w formie serwetki...ręczniczka...stroiku..i poczujesz sie jak w domu...a kontakt masz z domem telefoniczny..pozdrawiam

[ obrazek zewnętrzny ]

Zdjęcie własne :kwiat
Dziękuje:) nastawiam sie pozytywnie.... i musi byc dobrze :) Tobie też życze szybkiego przydziału super miejsca :) Baska
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Na to pytanie to nie odpowiem...bo nie znam odpowiedzi...ja dostałam przydział na styczeń już w listopadzie...turnus rozpoczynałam w Kołobrzegu od 6 stycznia..no chyba że zwroty się znajdą...bo to tez jest możliwe...ale to wtedy trzeba sie pakować w ciągu paru dni...a nam kobietom to chyba nie pasuje...fryzjer..itp.itd ;) :)
Na swięta wszystkie prawie sanatoria rezerwują sobie komercję..bo maja z tego ładny dochód...święta i sylwester w górach czy nad morzem tez bym chciała :)
Aniu...mi od prawie miesiąca zeszły mi tylko 20 numerków...więc liczę na kwiecień...nawet jak to będą święta to pojadę....z pozdrowieniami Gosia

Ps..........klimat sami sobie robimy... ;)

Milo mi Basiu :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Anna-K »

Gosiu dziękuję za odpowiedź ;) Też mam takie wrażenie,że dopiero turnusy po Nowym Roku :) Ja jednak chyba będę musiała skorzystać ze zwrotów i cały czas rozkminiam jaki termin byłby dla mnie odpowiedni :?: Od marca muszę być na miejscu w Krakowie z powodu zaplanowanej operacji i tak sobie myślę o styczniu,karnawał :lol: Jeszcze raz dziękuję :kwiat:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Dzwoń Aniu :kwiat: a nóż się trafi fajny przydział..czego Tobie i Sobie życzę...ale mi sie nie spieszy....może być marzec i kwiecień poczekam ;)
A operacja nie może czekać....i życzę powodzenia :serce: :serce:
jawa 53
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 gru 2013 07:17
Podziękowano: 1 raz

Post autor: jawa 53 »

Witam Ziomalki, B35 gratuluję przydziału, będziesz miło wspominać te święta. Ja tylko raz spędziłem święta poza domem i nie zapomnę ich do końca życia.
Było to ponad 30 lat temu w Kuwejcie; choinka zrobiona z araukarii, pasterka w hinduskim kościele, wołowa szynka " Krakus", w pierwszy dzień świąt kąpiel w
Zatoce Perskiej. :)
bozenag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 lip 2014 15:28
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: bozenag »

Witam czy u was też tak pomału spadają numerki :(
bozenag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 lip 2014 15:28
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: bozenag »

Na kiedy można się spodziewać przydziału przy 7300 numerku może ktoś podpowie będe wdzięczna :) myślalam styczeń luty :) pozdrawiam
Awatar użytkownika
B35
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

bozenag pisze:Na kiedy można się spodziewać przydziału przy 7300 numerku może ktoś podpowie będe wdzięczna :) myślalam styczeń luty :) pozdrawiam
Ja dostałam przydział przy nr 697 na grudzien . Moze Ci sie lato trafi :)
Awatar użytkownika
B35
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

jawa 53 pisze:Witam Ziomalki, B35 gratuluję przydziału, będziesz miło wspominać te święta. Ja tylko raz spędziłem święta poza domem i nie zapomnę ich do końca życia.
Było to ponad 30 lat temu w Kuwejcie; choinka zrobiona z araukarii, pasterka w hinduskim kościele, wołowa szynka " Krakus", w pierwszy dzień świąt kąpiel w
Zatoce Perskiej. :)
Aleś mnie pocieszył :shock:
ODPOWIEDZ