Szczawnica

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
renia2502
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 sty 2015 22:19
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Szczawnica

Post autor: renia2502 »

Kazdy jest inny :)
Awatar użytkownika
niebieskookii
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 kwie 2013 14:01
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: niebieskookii »

margot pisze:Niebieskooki czyżby autopsja :?: :? ;)
Czesc,raczej nie autopsja,ale obserwacje sasiadów z sanatorium.Ja akurat czesto jade prywatnie do sanatorium razem ze Swoja ukochaną.wiec dla wiadomości tez jan19557,,,nie mam potrzeby aby akurat mną sie ktos w trakcie pobytu interesował.Ale osobiscie widziałem,i słyszałem przerz sciane pokoju,co potrafią wyrabiac tzw sanatoryjni single.Wiec nie opieram swoich wywodów z plotek,jak ktos mi tez próbuje insynuowac..Ale kazdy sam za siebie odpowiada..
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2015 16:49
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: basiunia1974 »

Ramona2 pisze:Basiu byłam już nie jeden raz w sanatorium , ale jak ktoś usiłuje mi mówić , jak tam jest to mówię " nie byłeś to nie mów" i nie powtarzaj głupot które słyszałeś od kogoś. Zawsze mam wspaniałe wspomnienia i nie zwracam uwagi na takie gadki.
Pozdrawiam życzę udanego pobytu
Dziekuję Ramona,mam nadzieje ze taki bedzie mój pobyt ,,udany)))))))
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

niebieskookii pisze:
margot pisze:Niebieskooki czyżby autopsja :?: :? ;)
Czesc,raczej nie autopsja,ale obserwacje sasiadów z sanatorium.Ja akurat czesto jade prywatnie do sanatorium razem ze Swoja ukochaną.wiec dla wiadomości tez jan19557,,,nie mam potrzeby aby akurat mną sie ktos w trakcie pobytu interesował.Ale osobiscie widziałem,i słyszałem przerz sciane pokoju,co potrafią wyrabiac tzw sanatoryjni single.Wiec nie opieram swoich wywodów z plotek,jak ktos mi tez próbuje insynuowac..Ale kazdy sam za siebie odpowiada..
Dokładnie kazdy odpowiada za siebie,,,posłuchac dobrych rad zawsze mozna natomiast tych złych nie koniecznie ,,pozdrawiam i dziekuje za rady, ;) opinie
renia2502
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Każdy ma jakoś racje :)
basiunia1974
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

renia2502 pisze:Każdy ma jakoś racje :)
Masz racje kazdy po trochu ma racje ;)
renia2502
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

:)
mgmorpheus77
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 sty 2015 13:06
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: mgmorpheus77 »

Witam
Zazdroszcze wyjazdu do Szczawnicy, przepiekna miejscowosc. Nie ma mozliwosci zgubienia sie tam, jedna glowna droga, przepiekny Grajcarek i polecam super lody sprzedawane nie na galki jak wszedzie, a na gramy :) Jedziesz akurat w okresie zimowym, ale podobno lody wlasnie powinno sie jesc w zimie :) Jakby obiady w uzdrowiski okazaly sie niezjadliwe lub bylo tego malo :) to polecam restauracje (restauracja HALKA) wystroj PRL, ale bardzo tanio i smacznie, jeszcze jedna godna polecenia to POD SIEKIERKAMI. Bylem pierwszy raz w tej miejscowosci jakies 25lat temu i pozniej po tych 25latach jak przyjechalem to niczego nie zapomnialem, wszystko bylo takie same, tylko takie male dla mnie, bo oczami malego chlopczyka wszystko wydawalo sie takie wielkie wtedy:) Bedziesz na pewno zadowolona z pobytu.
Pozdrawiam i zycze milego pobytu
renia2502
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

mgmorpheus77 pisze:Witam
Zazdroszcze wyjazdu do Szczawnicy, przepiekna miejscowosc. Nie ma mozliwosci zgubienia sie tam, jedna glowna droga, przepiekny Grajcarek i polecam super lody sprzedawane nie na galki jak wszedzie, a na gramy :) Jedziesz akurat w okresie zimowym, ale podobno lody wlasnie powinno sie jesc w zimie :) Jakby obiady w uzdrowiski okazaly sie niezjadliwe lub bylo tego malo :) to polecam restauracje (restauracja HALKA) wystroj PRL, ale bardzo tanio i smacznie, jeszcze jedna godna polecenia to POD SIEKIERKAMI. Bylem pierwszy raz w tej miejscowosci jakies 25lat temu i pozniej po tych 25latach jak przyjechalem to niczego nie zapomnialem, wszystko bylo takie same, tylko takie male dla mnie, bo oczami malego chlopczyka wszystko wydawalo sie takie wielkie wtedy:) Bedziesz na pewno zadowolona z pobytu.
Pozdrawiam i zycze milego pobytu
Dzięki za rady :) mozę pozwiedzam trochę i się nie zgubię :) mam nadzieje ze bedzie fajnie .
renia2502
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

:-)
ODPOWIEDZ