Niwa Kolobrzeg 18.04-8.05.15.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dojrzaly
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lut 2014 13:30
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Niwa Kolobrzeg 18.04-8.05.15.

Post autor: Dojrzaly »

Co jest z wami dziewczyny :?: Czy wy nie widzicie jak my nisko spadli :!: :) :kwiat:
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Post autor: alka50+ »

Dojrzały...tak to jest jak chce się trzymać cztery Sroki w garści to może zostać ona pusta hi hi lepszy wróbel w garści aniżeli 100 gołąbków na dachu he he :D

A tak dokładnie;niedziela ma swoje prawa i Międzynarodowy Bieg Zaślubin Polski z Morzem /jutro uroczystości 70 -rocznica Walk o Kg i Zaślubin Polski z Prezydentem Komorowskim/ a wieczorkiem pochłoneła mnie książka ,, Bez opamiętania,, autor Lena Andersson -czyta się jednym tchem -ja na dwa podejścia. Niewiarygodne jak za Wami Mężczyznami można tęsknić ,do jakiego obłędu może to kobietę doprowadzić.....warto przeczytać. Polecam na pobyt na kuracji jak......znajdzie się na to czas. :lol: :lol: :lol:

Dojrzały....inni też chcą być u góry i na pierwszej stronie bo mają :?: :?: :?: . Wiem,wiem potrzebujesz hi hi aplauzu ,emocji . Nic dziwnego bo sukces Mężczyzny budują działania Kobiety/ -et/ ale patrząc na stronę Tobie żadna porażka nie jest pisana.

Oczywiście ,wyjdę po Ekipę jak przyjedziecie tylko nie w kwietniu bo będę na Zielonej Wyspie a jutro tam grupa z Polski po raz czwarty bierze udział w Paradzie Patryka i chwalę się......dzięki mojej córce/podziwiam Ją/. :kwiat:

Nie piszesz czy ktoś jedzie z Tobą bo ja nadal szukam i czekam ale bez :oops: bo coś się do tego czasu wydarzy jak mówi Agalew.
Ponawiam na Twojej stronce :roll: :roll: Ktoś jedzie Busko Zdrój ,, Marconii 13.05 -3.06.2015. Pozdrawiam.
Dojrzaly
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Alka to nie źle się bawisz :!: :) Super :!: Wiem ze jesteśmy górą,i nie do podbicia. Co prawda nie mam chętnych na wyjazd a to z tego powodu ze jeszcze nie ma nikt informacji o wyjazdach. Ja dowiedziałem się o wyjeździe telefonicznie. Ale powiadomienia jeszcze nie dostałem.Biedzie zdziwienie jak się okaże ze dostane do Jedlca. To będzie zaskoczenie i tam będzie potrzebna wersalka haha. :) Pozdrawiam. :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

medi pisze:A co Wy z tą wersalką :evil: :evil: Ważne żeby jechać ,nawet na wozie drabiniastym byle do przodu ...a te tu tylko luksusu szukają :o :evil: :evil:
Medi masz rację ;) W sumie ja też mogę podróżować na wozie drabiniastym, żeby tylko na finiszu spotkać się z superowym towarzystwem :D A w tym wątku właśnie takie osoby piszą :lol:
aneczka60
Na forum od: 16 mar 2015 21:26
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: aneczka60 »

Witam. W tym terminie mam pobyt w MSW Kołobrzeg. Jadę z Rzeszowa. :) Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dojrzały masz już osobę , która będzie w Kołobrzegu w tm samym terminie :D Mało tego, osoba jest z Twojego regionu :roll: :roll: :roll: niedalekiego ;)
Dojrzaly
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Agalew a któż to taki :?: Mogę się dowiedzieć :?: :) :kwiat:
Dojrzaly
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A..już widzę aneczka60 świetnie :!: :)
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Tak więc rozpocznij konwersację a Aneczką 60 :D Super, że , jeśli się dogadacie ;) :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

agalew pisze:Dojrzały masz już osobę , która będzie w Kołobrzegu w tm samym terminie :D Mało tego, osoba jest z Twojego regionu :roll: :roll: :roll: niedalekiego ;)
Hahaha ...niedaleko :roll: ...wstąpił do piekieł, po drodze mu było ;) :lol: :lol:
ODPOWIEDZ