Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam,może ktoś inny z drogich forumowiczòw jest aktualnie w Bałtyku ( lub był niedawno na 28 dniowej rehabilitacji ) opisze swoje wrażenia z pobytu. Interesuje mnie szczegòlnie baza zabiegowa a także możliwość rezerwacji pokoju. Pozdrawiam
Witaj Sapphira. Krzysiek jest do środy, może pod koniec tygodnia odpisze. Ja wróciłem pod koniec listopada, ale ja bylem prywatnie. Nie odpowiem Tobie jak wygląda z wcześniejszą rezerwacją. Wiem, ze najczęściej dawają tzw studia, czyli dwa pokoje dwuosobowe z spólną łazienką. Staraj się mieć przydział do Bałtyku I. Telewizji nie polecam brać, są 22 programy w tym 8 niemieckich, 1 rosyjski, 1 Bałtyku, a po za tym prawie codziennie się zawieszają, a koszt 80 zł. Ja miałem telewizję, ale ja miałem ją w pakiecie. Zabiegi wszystkie są na miejscu, proponuje wsiąść sobie łóżko wodne i tzw BOA. Basen solankowy dawają każdemu z NFZ codziennie obowiązkowo. Pozdrawiam
Witaj Tadzio, wielkie dzięki za tę garść najświeższych informacji, ktòre z pewnoścà pomogà mi podjà właściwe decyzje. Będę pròbowała telefonicznie zarezerwować sobie jakàś fajnà miejscòwkę w Bałtyku I ale nie wiem czy jest taka możliwość.Nadal liczę na Krzyśka bo on także jest z NFZ-u na 28 dniowej rehabilitacji a pobyt komercyjny to inna bajka i inne możliwości.Pozdrawiam serdecznie.