Kołobrzeg-Perła Bałtyku 16.01-06.02.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Kołobrzeg-Perła Bałtyku 16.01-06.02.2016

Post autor: malgorzatas »

Ja tez Wam życzę miłego pobytu...udanych zabiegów...dużo spotkań...pozdrawiam Gosia...W Kołobrzegu jest zawsze ciepło :serce:
Cypis
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2015 23:38
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski

Post autor: Cypis »

Dla mnie nic specjalnie nie trzeba podgrzewać...rozgrzeję się podczas "wieczornych rozmów" :) Ja, tylko poproszę coś na nosek, bo mi odpadnie z tego mrozu, he he he
Pozdrawiam serdecznie :) :kwiat:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: medi »

Dosyć o "herbatkach".... :evil: Bo zaraz będzie następny temat do odstrzału ,a dziewczynom jest on potrzebny ,muszą się dowiedzieć tego i owego o życiu w sanatorium ;) :twisted: :D :D
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Anna-K »

Kochani koniec dyskusji o alkoholizacji,powracamy do tematu Perła Bałtyku,a tamto możemy eksperymentować na miejscu w Kołobrzegu :lol: :lol:
Mój wyjazd coraz bliżej,a tu dalej nie ma chętnych na pobyt w Perle w wyżej podanym terminie :roll: A może jeszcze ktoś się odważy ujawnić,ja naprawdę nie gryzę,jestem łagodna jak baranek :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

[quote="medi"]Dosyć o "herbatkach".... :evil: Bo zaraz będzie następny temat do odstrzału ,a dziewczynom jest on potrzebny ,muszą się dowiedzieć tego i owego o życiu w sanatorium ;) :twisted: :D :D[/quote

Medi masz rację,że pewnie jeszcze nie wszystko wiem na temat życia sanatoryjnego,za mały staż.No to moi drodzy piszcie,instruujcie nas co by my nie pojechały jak te głupie gęsi :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Aniu :kwiat: aleś Ty skromniutka staż 6x to się można uczyć od Ciebie :D :D .Rybka pewnie już tam dobrze fajfuje i reszta towarzycha też.Czy to zima czy lato w Kołobrzegu zawsze jest superowo .Jeszcze tylko 10 dni i zaczniesz parkietoterapię :) :) Radości z pobytu życzę
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Aniu a my do Ciebie dojedziemy :) Proszę nam dobre stoliki zarezerwować, w dobrych punktach :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ilem z każdym wyjazdem jestem coraz bardziej otrzaskana,ale jeszcze dużo muszę się nauczyć :roll: Rybka już tam pływa w Kołobrzeskich falach i dobrze niech przeciera szlaki,bo już za 9 dni do niej dołączę,jadę dzień wcześniej.Dziękuję za życzenia,właśnie tak mam zamiar spędzić ten turnus w otoczeniu fajnych,uśmiechniętych i radosnych ludzi.

Wiesniaczkaela-to na kiedy ma być ta rezerwacja zrobiona :?:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Mamy tylko dwa tygodnie do dyspozycji (Cypis trzy) , więc jak szaleć to szaleć , soczek na raz , krakersik na cztery :lol: :lol: :lol: ....To zaczynamy z rozpędu , czyli od 28 stycznia :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Rybki już nie będzie,ale ja tak.Jeżeli będziesz chciała zapoznania w realu,to podam Tobie na pw mój numer telefonu.Ja jestem otwarta na spotkanie ;) Podobno w grupie raźniej i weselej :lol:
ODPOWIEDZ