Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
eluunia pisze:Ja Wam mówiłam ja nie gotująca ...wracam z wycieczki prosto na druga wycieczkę może mój akt się wykaże ja zabieram tylko szpilki i niech pózniej piszą że babcia się bawi
Ja z tych które w kuchni tylko bałagan potrafią zrobić mogę ewentualnie coś kupić, szpilki też mogę wziąć zmywać też mogę
Ja warunków do przygotowania dań, nie będę miała. Ale lew niczym nie pogardzi. Soczki dostarczę, nawet mąż zachował czteremchę z zeszłego roku. Przygotowana czeka w barku na spotkanie. Cieszę się bardzo, że Was zobaczę.