Hotel Olecko marzec 2017
-
Dominika 900
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 gru 2016 14:39
-
Dominika 900
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 gru 2016 14:39
Re: Hotel Olecko marzec 2017
Mam nadzieję, że więcej nie będzie takiej potrzebywoytek pisze:kaska pisze:Ja jadę pierwszy raz do sanatorium więc dla mnie to zupełnie coś nowego.jeżeli lubisz ludzi jesteś towarzyska ,to zapewniam ciebie że nie ostatni
-
forumowicz
zdrowia życzymy ale wierz mi - wiele osób jeździ na własne życzenie, sami idą do lekarza z wnioskiem bo chcą jechać. Bo się podobało. Chyba o to Woytkowi chodziło.Mam nadzieję, że więcej nie będzie takiej potrzeby
No może, ja jadę pierwszy raz. Mam nadzieję, że stanę tam na nogi i więcej nie będzie takiej potrzeby.Casandra pisze:zdrowia życzymy ale wierz mi - wiele osób jeździ na własne życzenie, sami idą do lekarza z wnioskiem bo chcą jechać. Bo się podobało. Chyba o to Woytkowi chodziło.Mam nadzieję, że więcej nie będzie takiej potrzeby
-
forumowicz
- woytek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2012 17:41
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 14
Pierwsze dwa turnusy z przydziału to ZuS i NFZ po szpitalne ,tez jade na piąty wypad,trzeci z własnych chęci, traktuje takie wyjazdy jako odpoczynek, naładowania akumulatorakaska pisze:Mam nadzieję, że więcej nie będzie takiej potrzebywoytek pisze:jeżeli lubisz ludzi jesteś towarzyska ,to zapewniam ciebie że nie ostatni
-
forumowicz
woytek co zrobiłeś ze swoim pięknym zdjęciem? teraz takiego pospolitego awatara sobie wstawiłeś....
Już ktoś chyba takiego ma.
- woytek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2012 17:41
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 14