Iwonicz zdrój 26 - 1 - 2018 r

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Stylista 77
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 paź 2017 18:14

Re: Iwonicz zdrój 26 - 1 - 2018 r

Post autor: Stylista 77 »

Witam :)
Co do imprezek to polecam Gloriette😀😀😀super lokal. Nie trzeba płacić za wejściówkę w tygodniu,a w weekend tylko 5 zł. Pełna kultura super Dj😁. W obskurnym Krakowiaku do czwartku 5 zł, a od piątku 10zl masakra.Dj do du...y.Facet dobrze po 50 tce ma swój świat, nie mówiąc już o panu ,ktory wpuszcza pożal się Boże. Pojedziecie zobaczycie 😊. Była też Ballada (super lokal)pyszna pizza , ale nie wiem dokładnie dlaczego ja zamknięto. ...Ponoć mieli ja otwórżyć w styczniu. Jeżeli tak to polecam Wam te 2 lokale .Jest w nich klimat mojego pokolenia czyli 40 latków mniej wiecej😀😀😀Zdrojowa to klimaty NFZ 😁Pozdrawiam
Awatar użytkownika
11Jacek11
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 sty 2018 15:50
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: 11Jacek11 »

Dzięki Stylista za cynk na pewno nie omieszkamy skorzystać :D ,ale gdybyś jeszcze zdradził gdzie ewentualnie fajfy oprócz Krakowiaka to będziemy bardzo wdzięczni :D :D :D
MATYLDA77
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2017 20:16
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: MATYLDA77 »

znak rozpoznawczy obowiązkowy ;) nie ma nigdzie fajfów oprócz Krakowiaka :)
Awatar użytkownika
11Jacek11
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Policjant zatrzymuje blondynkę za przekroczenie prędkości.
-Dzień dobry. Widzi pani, co to jest? (pokazuje na radar)
-Dzień dobry. Nie. Co to? Suszareczka?
-He he he. Nie, proszę pani. To jest radar. I co my tu mamy? Widzi pani te cyferki?
-140. Widzę.
-No właśnie. Prawo jazdy proszę i dowód rejestracyjny samochodu.
-Nie mam.
-Jak to pani nie ma?
-No, bo widzi pan, tak to wszystko się dzisiaj szybko działo...i ten samochód nie jest mój.
-Jak to nie pani?
-No tak, ukradłam go. Bo jak zabiliśmy tamtą kobietę, to trzeba było jakoś pozbyć się zwłok, a ja nie chciałam brudzić swojego auta, więc ukradłam to i zapakowałam zwłoki do bagażnika. I teraz tak szybko jadę, żeby jak najszybciej pozbyć się ciała.
-To ma pani na dodatek trupa w bagażniku?! Proszę wysiąść, ręce na maskę i nie ruszać się!
Policjant dzwoni po wsparcie:
-Mam tu trupa w bagażniku, kradzież samochodu i przekroczenie prędkości.
Za chwilę cała ekipa z ostrą bronią.
Dowodzący podchodzi do kobiety:
-Ma pani jakieś dokumenty?
-Mam, ale w samochodzie w skrytce. Mogę wyciągnąć?
Po czym sięga do skrytki, podaje dokumenty, prawo jazdy i dowód rejestracyjny samochodu. Wszystko w największym porządku.
-Jak to, to nie jest kradziony samochód?!
-Nie, skądże, to mój samochód.
-To proszę otworzyć bagażnik.
Blondynka otwiera bagażnik, a tam porządek, trójkąt ostrzegawczy na miejscu, koło zapasowe itp...
Dowódca zdezorientowany:
-No jak to, mamy zgłoszenie, że samochód kradziony, w bagażniku trup...
-...i co jeszcze naopowiadał, może że niby prędkość przekroczyłam? :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
11Jacek11
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

MATYLDA77 pisze: 19 sty 2018 07:53 znak rozpoznawczy obowiązkowy ;) nie ma nigdzie fajfów oprócz Krakowiaka :)
No ja to jestem dość charakterystyczny
:mały,gruby,brzydki,łysy :lol: :lol: :lol:
aw21
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 paź 2017 10:32
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 17
Podziękowano: 2 razy

Post autor: aw21 »

Radek 77 masz rację towarzystwo powoli się rozkręca :P więc myślę że czas wolny spędzimy miło i przyjemności tych dla ciała i ducha nie zabraknie :oops: pozdrawiam
Radek74
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 gru 2017 22:02

Post autor: Radek74 »

aw21i słusznie zauwarzyłeś,trochę się mleka rozlało.Martwi mnie jedno kompan wspólny w pokoju,najlepsza obca osoba.Co jak ja kocha kobiety,zdrowo coś na ząb ,morze puszczać brzydkie bąki ,chrapać też wolno ,bo ktury rasowy chłop, niechrapie niepuszcza boczków.Oczywiście jak się troszkę zaprawi.Drogie panie,te odosobnione ,wypadki,przypadki ,niemają zastosowania w Waszym towarzystwie.Czego obiecuje przestrzegac.Jeszcze jedno sobie przypomniałem modlić terz się morze ,nawet karzdy do swego Boga.Trochę się rozpisałem,jdę zobaczaczyć czy szynkę da radę zrobić, byłby wiejski stół.Wkońcu jako młody kot jakeś wpisowe należy się zorganizować.Ewentualnych chętnych do stołu ...czym chata bogata,proszę o zaproponowanie hasła rozpoznawczego miejsca lub lokum.Resztę omuwimy na miejscu .Jako świerzak proponuję utworzenie zgranej grupy.W kupie raźniej,kupy nikt nieruszy.pozdrawiam radek74,wesoły motocyklista.
Radek74
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

ale numer cisza jak w grobie ,to nie fata morgana to realna propozycja, czyżby całe towarzystwo porozumiewa się już tylko na pr,obym się mylił,hyba niebędę się sam bawił jako jedyny z Białego.Oczywiście w wolnym czasie.
Awatar użytkownika
gecha
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 wrz 2011 19:13
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: gecha »

Radek74 co prawda nie będę w Białym ale niedaleko więc towarzystwo już masz gdyby reszta zawiodła :roll: choć myślę że ta cisza jest chwilowa i na pewno się odezwą :) :) pozdrawiam
Radek74
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

gecha dzęki,no sam 15L herbatki niewypije,w czasie wolnym.Mus przecież się rechabilitować,a umnie wszystkie kończyny potrzebują zabiegów.
ODPOWIEDZ