Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziękuje dziewczynki Dani i Ewasz-ko - za miłe pogłaskanie mnie po czuprynie....
bardzo mnie to połechtało.....
Ewasz.... masz duze szanse tam pojechać.... Bo ze Śląska było sporo osób... i to trzeba powiedzieć miłych i bardzo przyjaznych ludzi.
Pozdrawiam i zyczę dobrej nocki..........
Dzięki << Jacky6 >> ... tak rozminięcie znaczne...nastąpiło.........
W sanatorium basenów nie ma .... ale osrodek SPA ' Malinowy Raj'' ma otwarte drzwi i za opłatą przyjmuje na basen z mineralną wodą
i inne atrakcje.... Widzę że też Ci się spodobało.......
Miłego pobytu życzę....
Z wielkim zadowoleniem zauważyłem dzisiaj że w Wielkopolsce RUSZYŁA lista skierowań mój numer 27890 ciekawe jak długo będę czekał na wyjazd.Pozdrawiam wszystkich oczekujących