Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Yoko91
czyżbyś miała dwie piosenki na myśli, czy dwa w jednym bo"Potęga miłości" jest Jennifer Rush a Celin Dion najnowsza piosenka nosi tytuł w tłumaczeniu na polski "Rozmowa o ojcu". Obie są piękne.
agat, miałam na myśli Jennifer Rush Potęga miłości to jest tak jak się robi kilka rzeczy naraz. ale Celin Dion jak najbardziej super wokalistka i piękne utwory szczególnie najnowsza francuskojęzyczna płyta premiera wkrótce
I znów wyszłam z lodówki ale nie moge sie oprzeć i polecam na rozluznienie tekscik;.."Tę pszczółkę ,którą tu widzicie zowią Mają wszyscy Maję znają i kochają...Maja fruwa tu i tam....
marika pisze:piękna piosenka dla tych którzy nie moga zapomnieć....
Justyna i Piotr...Miłość nie umiera nigdy w nas
Mariko
Choć nie często sięgam do muzyki "disco polo" to muszę przyznać, że ta piosenka wpadła mi w ucho:)
Ile to już razy jej słuchałam...... Nie pamiętam