Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mam pytanko...,co się dzieje z Andrzejem 55 ? Brakuje mi jego ciepłych komentarzy i życzliwej..,bystrej oceny aktualnej sytuacji na forum. Może coś przegapiłem czytając wpisy. Mam nadzieję że ze zdrówkiem wszystko ok. Pozdrawiam Ciebie Andrzeju. Odezwij się.
Hej Selene..., przecież MAX jest specem od informatyki i na pewno pomoże "ziomalowi" w problemach z lapkiem. Weź i zmobiluzuj naszego "guru". Niech się spręży. Pozdrawiam
Do Selene!
Z tego co pamiętam wybierałaś się prywatnie do Sanato w Busku.Ciekawa jestem Twoich wrażeń z tego miejsca.....może przegapiłam opinię?Pozdrawiam