Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witaj Roman.Powiem szczerze,że przeraziły mnie trochę te opinie na temat tego sanatorium..., wiesz nie jadę za karę, więc jeśli można sobie pomóc, jest możliwość zmiany miejsca, to trzeba tak zrobić.Wyjazd do sanatorium ma być wypoczynkiem i podreperowaniem zdrowia, a nie utrapieniem. Pozdrawiam serdecznie.
Becia to mnie zasmuciłaś a kto mi zda relację
No trudno jakoś damy radę , Ty wybrałaś pewny , sprawdzony obiekt , ja też ................oceniać ma prawo każdy .
Już mamy jakiś plan na nudę - Jawa 53 jest globtroterem Krynicy - damy radę
Margot,wybrałam znane mi miejsce, choć o pobycie w Krynicy zawsze marzyłam, no ale cóż,jestem po trzech operacjach kręgosłupa i muszę naprawdę uważać gdzie i jak stąpam, a te opinie o ośrodku mnie po prostu przeraziły .Wam życzę,aby pobyt był udany i nadal będę tu czytać opinie na temat Beskidu, aby upewnić się czy dobrze postąpiłam zmieniając sanatorium.Pozdrawiam serdecznie Becia
witajcie.Margot, mam nadzieję, że Ty nie zrezygnujesz, bo i ja zostałabym bez wiedzy na temat BESKID-u. Jakoś mimo wszystko jestem pozytywnie nastawiona.pozdrawiam
Witam ! Wtrącę swoją uwagę do tego co piszecie . Sanatorium Beskid ma tego samego właściciela co Mielec. Byłem w Mielcu w grudniu 2012 i opinie o jednym i drugim są podobne. I wiele to wyjaśnia .
paniczne ucieczki z BESKIDU ja od niedzieli walczę z grypą biorę antybiotyk więc "Queen Margot" mnie nie pocieszy szukam pociechy na forum i znalazłem trujący grzyb
dla mnie najważniejsze jest leczenie i warunki w których mam być, stary wygnieciony materac to dla mnie nie warunki a wyżywienie też jest ważne, pewien standard powinien być zachowany , za to biorą grubą kasę, a ja się nie urywam z łańcucha, jeżeli podają zabiegi w opisie to one muszą funkcjonować mam jechać 8 sierpnia, ale te warunki mnie przerażają, lubię góry, rozrywkę ale nie powrót do nory, zaznaczam to nie jest mój pierwszy wyjazd