Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ciesze się że to, co najpiękniejsze i najcenniejsze
dla mnie spotyka mnie zawsze wtedy, gdy wcale się tego
nie spodziewam .Jak ja kocham życie .....Elciiu ono musi pokochać ciebie.....
Sloneczko pisze:Jestem Jaka Jestem .
Nikt Tego Nie Zmieni
Zarazem Drapieżna i Słodka.
Jak biały Tygrys I Czarna Kotka.
Anioł I Diabeł w jednej Osobie.
Nie Jestem Królewną .
Ani Dziewczyną Zbyt Siebie Pewną.
Twoja Opinia Mało Mnie Interesuje
Znam swoją Wartość I Tym Się Kieruje.
Aniołek ? Diabełek ?
Bardziej Kotka..
Czasami potrafi być wredna
A Czasem Słodka Net
Masz rację - w większości przypadków : rano wchodząc do łazienki jest inna a wychodząc jest zuuupełnie inna , wieczorem jest tak samo tylko odwrotnie ....
Ostatnio zmieniony 21 paź 2013 21:47 przez margot, łącznie zmieniany 1 raz.
margot pisze:Masz rację - w większości przypadków : rano wchodząc do łazienki jest inna a wychodząc jest zuuupełnie inna , wieczorem jest tak samo tylko odwrotnie ....
Margot, to prawda, ale ona niezmiennie jest piękna!
margot pisze:Masz rację - w większości przypadków : rano wchodząc do łazienki jest inna a wychodząc jest zuuupełnie inna , wieczorem jest tak samo tylko odwrotnie ....
Margot, to prawda, ale ona niezmiennie jest piękna!