Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
malgorzatas pisze:
iwcia..u nas można skladać wnioski po roku od ostatniego pobytu..tak jest w Wielkopolsce
Małgosius w tej kwestii nie masz racji. Po powrocie z Cieplic w październiku 2012r., złożyłam kolejny wniosek 22-02.2013r., czyli niespełna 4 miesiące od zakończenia kuracji w Cieplicach. Wniosek został zakwalifikowany. Po powrocie z tegorocznej majówki w przeglądarce niespodzianka Przy numerze w przeglądarce 2850 dostałam przydział - lipiec i Szczawnica
W Wielkopolskim NFZ można złożyć wniosek wcześniej czyli nie czekając rok od ostatniego pobytu.
Beataa2702 pisze:
mój status jacky6 : Bieżący status: ROZPATRYWANIE REZYGNACJI PRZEZ LEKARZA BALNEOLOGA
ale im dałaś czadu...
Jurek ma rację...
jestem pewien, że wygrasz swoje....
i 3mam kciuki ...
jacky6 ... dziękuję za trzymanie kciuków ja nie jestem wymagająca, lecz zastanawiam się czy lekarz czytając wniosek używa rozumu - a dodam że ja mam wniosek wypisany do szpitala uzdr. a nie sanatorium - ale niech im będzie sanatorium, tylko żeby było w kierunku schorzenia - a nie od wszystkiego czyli do niczego
iwcia pisze:Beata , chyba cos przeoczylam w Twoich postach bo nie wiem dokladnie, ale mogę sie domyslac o co chodzi
Ja tez trzymam kciuki
iwcia to nie tajemnica - zrezygnowałam z wyjazdu do Inowrocławia który miał być 31 maja - z kimkolwiek nie rozmawiałam to każdy mi odradzał, jestem po bajpasach z wcześniejszymi atrakcjami typu zawały i choruje na atopowe zapalenie skóry i trzeci powód odległość około 550 km - swoim samochodem koszty są bardzo duże a komunikacja min. chyba 4 przesiadki i tez ktoś musiałby ze mną jechać a w odległości około trochę ponad 100 km jest piękny Nałęczów a resztę już wiesz