Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Że niby co łykowata jestem ....boisz się,żebym w gardle Ci nie stanęła
Zapomnij o makaronie ....o bigosie tyż
Szminką się już pociągnęłam Basiu i mogę iść....mój świat jest tyci tyci....nie zginę
...ale jeszcze muszę jeden telefon wykonać
No co .....rodzina mi się od soboty miała powiększyć i coś się nie powiększa
Dodzwonić się teraz do ZUSu graniczy z cudem! Najpierw ogólny nr do ZUS Warszawka, potem wybierz 0, potem wybierz temat rozmowy wybierz 3 i czekasz na połączenie przybliżony czas rozmowy 25 minut ,
Ale co wytrzymałam, baba mnie wkurzyła ale połączyła z moim Zusem i znowu trza się tłumaczyć po co dzwonisz!! szok
Mimo to w zusie miła babeczka, niestety nie było tego co chciałam , chyba tylko dla wybranych bo na stronie zusowskiej widnieją z moim schorzeniem
Wybrałam ośrodek , miła Pani oświadczyła czy się decyduję?? No tak , to zarezerwuje 25.09 Ustroń no ale czekam na papier bo to nigdy nie wiadomo czy to co wydzwonię to dostanę ZUS to ZUS
Powiem kobitki, że teraz już wiem co powiedzieć następnym razem u orzecznika , żeby dostać to co chcę
To nie zmienia faktu że czym później u orzecznika tym dłużej się czeka na wyjazd
Wasz teren to obdzielają Ustroniem , trochę poczytałam co ludzie pisali - nie powinno być źle , termin też masz dobry (oczywiście z mojego punktu ) .
Joni puszczaj farbę ,... no nie powiesz, że trzeba mu powiedzieć , że się Go kocha , a jak kobieta ?