Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja ich tam nie podglądam, mogę wierzyć na słowo co dzióbią ..... Troszku będzie grubszy, bo cebulka wyrośnięta ... ale jest jeszcze zielony
Mnie bardziej fraszki odpowiadają ... widocznie nauczycielka nie przyłożyła się do lekcji ...
Nie jesteśmy mrówkami, a zachowujemy się jak owce....
Bibi to zapraszam, Andy perlicze są podobne wielkością do tych od zielononóżek,
ale mam kilkadziesiąt na zapasie- wystarczy.
Teraz idę na kawę do sąsiadki.
Nutka pisze: 11 maja 2019 22:31
Aaaa....,,barysta" ....no niestety, nie wiem ,kto to
Mogę nie wiedzieć, przecież ....prowincja się kłania
barysta …ekspert barów
które znajdują się tylko w ,,pipidówkach "
a nie w metropolii makaronowej Dzień dobry
po śniadanku też
Nutko rosołek tak na 12.45 …trochę się przeciągnęło
Basiu dla Ciebie zawsze, ale został ser i mleko ale za to wiejskie ... ja drugiego nie jem bo by mi przybywało , a za niedługo obiad to byłaby niezła kumulacja