Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja też dzisiaj zrobiłam rosół..nie miałam go prawie miesiąc i zatęskniłam...a pogoda sprzyja na zjedzenie gorącej strawy...zaraz po przyjeździe zrobiłam też jajecznicę bo tego tam nie serwowali...jajka były ale w całości
Życzę spokojnej niedzieli...zaraz mam gości...wszyscy chcą wiedzieć jak było w sanatorium...film już mam to mogę pokazać.. .
No i Dzień Dobry...zapomniałam na wstępie się przywitać ..
Hej Wszystkim ...już koniec powitań na dzisiaj
...jak popatrzyłam na zapasy to
przez najbliższy tydzień prowadzę ,,kuchnię dobroczynności"
…bo głodnego trzeba nakarmić …kto głodny to do Szczawnicy