Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wczoraj minął rok oczekiwania w kolejce, dzisiaj przesiadłam się do 6 wagonu. . Już jest blisko, coraz bliżej . Miłego dnia wszystkim oczekującym życzę
Mamy koniec listopada a więc czas numerki przeliczyć... córka miała 12413 dziś jest 10943 u mnie zaś było 12411 obecnie jest 10941... wynik słabiutki bo tylko 1500 numerków spadło w listopadzie
Witam musiałam zwrócić skierowanie ponieważ zawiadomili męża że 11 stycznia ma mieć zrobiony zabieg (czekał na niego od września). Pojechaliśmy do NFZ napisałam pismo z prośbą o zmianę terminu. Musimy czekać za wynikiem z badań histopatologicznych i dopiero się do nich zgłosić się z tym wynikiem. Taka jest procedura jak jest to sprawa onkologiczna. A więc klops. Sprawdziłam ma nr 1280. Jestem z NFZ wielkopolska. Pani powiedziała że prawdopodobnie pojedziemy w marcu. I ja tak myślę ponieważ musi być dobrze !!! Pozdrawiam
Gratuluję Świnoujcia
4720 Taki stan na dziś. Przez listopad spadło 1195 szt. Niebezpiecznie zbliżamy się do wyjazdu zimowego. Brrrrrrrrrrrrrrr
Chmurko cały czas jesteś 2 wagoniki za mną. Chyba się przesiądę do ciebie.
Minął listopad, a wraz z nim 984 nr w dół. To b. dobry wynik mając na uwadze dwutygodniowy opór. Mój Oddział NFZ odrobił starty i tak powoli do późnego lata- mam nadzieję. Pozdrawiam w ten iście zimowy poranek