Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Barba -przynajmniej wiesz że wyjedziesz w drugiej połowie lata ,a może w końcu sierpnia.Nadal nie rozumiem jak to jest -Ty masz tak niski nr i zero info--a ja 9tys z hakiem gdy mi dali skierowanie .Gdyby tak przytrzymali jak Tobie to pewnie jechałabym wiosną za pierwszym razem ,a nie zimą.
Renia 54 a gdzie jedzie twoja siostra???może faktycznie pojedziemy razem dzisiaj zaglądam a tu raz w dół,a raz w górę numerki skaczą jak na trampolinie pozdrawiam,
barba no, no ale ten nasz fundusz testuje cierpliwość tuż przed metą , zastanawiam się jak ja to przeżyję za rok . Dzisiaj odcięłam ponad 200 numerków z mojej taśmy kolejkowej
Witam kolejkowiczów.
Nareszcie mnie wrzucili do bębna maszyny losującej po 2 miesięcznej nieobecności ,fajniści numerki spadły o 9 tyś teraz startuję z 25tyś z przodu już bliżej niż dalej
Witam ewasz nie ciesz się tak bardzo,bo jak będziesz w kolejce z nr.poniżej 1000 to będziesz czekać w nieskończoność wam ubywa po 280 nr,a mi po 40???jest różnica??ciekawe jak oni to przydzielają??