Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
margot pisze: 28 maja 2019 16:46
Bożenka taki pełny luzik to będzie miała 15 -tego czerwca
ANDY12345 pisze: 28 maja 2019 17:10
nie wiadomo jak długo poprawiny się przeciągną
margot pisze: 28 maja 2019 17:55
Bożenka zdolniacha to z tydzień pociągnie
Ale mi rozplanowali czerwiec Jak nic idzie to w czyn wprowadzić
Życzę dobrej nocy....... Plan na dziś wykonany, mogę sobie pogratulować, bo pewno nikt nie pogratuluje Wszyscy chyba już w pościeli
Nikt choć duchowego wsparcia nie oferuje
Śpijcie dobrze........ gaszę światło
W jakiej pościeli ? dzień się już zaczął, słońce wzeszło tylko chmury mu przeszkadzają , witam o poranku i miłego dnia ...
Bożenko, zdrętwiałe paluszki cały czas trzymamy aby wszystko Ci się ułożyło jak sobie zaplanowałaś i nie było niedociągnięć ...
O tej porze to tylko mineralna na rozrzedzenie krwi, się częstujcie, poprawiają humor z rana gilgające bąbelki po gardełku spływające
Dzień dobry
Jawa pozdrawiamy ,dalszego super pobytu
Bożenko co zaplanowanie, niech będzie zrealizowane
Pogoda klaruje się wypogadza, bezdeszczowy poranek
Przygotowania do wyjścia do pracy
Miłego spędzenia dzionka ,pozdrawiam https://www.youtube.com/watch?v=DTt7VKF ... el=bxoxoxo
Jawie to dobrze....Hiszpania,słońce,nowa żonka u boku,gorące noce
Nawet Ketonalu nie trzeba,tak adrenalina buzuje
A człowiek przy "starym" marudą u boku i to jeszcze w deszczowej aurze
Phi....to luftu to wszystko
Dzień dobry
Po deszczowej nocy,zachmurzone niebo mnie powitało ....melancholią zalatuje
Bożenko ....wspieram Cię duchowo ,ale użalać się nie będę
Zachciało się mieć zięcia ....to trzeba to przeżyć ....jak MY
Joni też wspieram duchowo ....bo ta bidula,to już ma deszczu po kokardę
Znam dobry zamiennik Ketonalu,Basiu ...wątroba po nim ma się dobrze
Aaaa działanie ....jak po konopiach....taki odlot
Dziękuję Ci bardzo.....pobujam się z przyjemnością
Nawet kiedyś przystanęłam w sklepie oglądając taki bujaczek
...ale za dużo sobie za niego życzą poczekam na koniec sezonu,może promocję zrobią